2013-05-11 12:22:27
Φωτογραφία για Σάκης Kεχαγιόγλου: Θα συμβούλευα τον μπάρμαν να εμφανιστεί
«Δεν έχει ακόμη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον μπάρμαν, όμως θα του πρότεινα να εμφανιστεί για να μην επιβαρύνει τη θέση του» δήλωσε στον «Κόσμο» ο δικηγόρος του Αλέξη Φράγκου Σάκης Κεχαγιόγλου με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας την περασμένη εβδομάδα για τη γυναίκα – μάρτυρα που δηλώνει πως είδε και δεύτερο άτομο να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Παναγιώτης Τσίρκας στην οδό Ανθείας.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχουν και 6 μάρτυρες που δηλώνουν πως είδαν μόνο ένα άτομο, όμως όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και με βάση τα «πραγματικά περιστατικά» και τα αποτελέσματα των βαλλιστικών ερευνών.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, δήλωσε ακόμη πως ο μπάρμαν, με βάση τα περιστατικά (όπως αυτά έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα) δεν έχει κάτι να φοβηθεί, αφού μόνο μία μαρτυρία τον «καίει», ενώ από τη στιγμή που ο Αλέξης Φράγκος «τα παίρνει όλα επάνω του» απλά θα κατηγορηθεί για «συνέργεια» μόνο και μόνο επειδή οδηγούσε το όχημα και για κανέναν άλλο λόγο.

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ακόμη πως αν όντως το Δικαστήριο δεχθεί τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για το «μη προμελετημένο» και την «τυχαία συνάντηση», η θέση του μπάρμπαν – οδηγού του τζιπ δεν είναι βεβαρυμμένη. «Μπορεί ο Φράγκος να μην του είπε καν ποιον να ακολουθήσει» λένε φίλοι του μπάρμαν που έχουν πληροφορηθεί όσα έχουν σχέση με το πρόσωπό του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ