2013-05-11 10:59:04
Φωτογραφία για Αστέρας για την έκπληξη, Θρύλος για το νταμπλ
Μετά το πρωτάθλημα, απόψε κρίνεται ο δεύτερος φετινός εγχώριος τίτλος, καθώς το βράδυ θα αναδειχθεί και ο Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Αντιμέτωποι στον τελικό του ΟΑΚΑ... (20:30, OTE TV - ANΤ1) θα τεθούν ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης, που ολοκλήρωσε μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς.

Ο αρκαδικός σύλλογος θα καταγράψει την παρθενική εμφάνισή της σε τελικό Κυπέλλου, στοχεύοντας να γίνει η 12η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο τεχνικός της, Σάκης Τσιώλης, θέλει να πανηγυρίσει και ως προπονητής, αφού το 1985 είχε στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας σαν ποδοσφαιριστής της Λάρισας.

Το έργο του Αστέρα, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης και έχει στόχο να φτάσει απόψε τα 15 νταμπλ στην ιστορία του, ενώ ο τεχνικός του, Μίτσελ, επιθυμεί να πράξει το ίδιο στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, καθώς όπως δήλωσε με τη Ρεάλ το κατόρθωσε μόλις μία φορά στην ποδοσφαιρική καριέρα του.


Επιπροσθέτως, όπως υπογράμμισαν σε κάθε τόνο στις δηλώσεις τους οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν το Κύπελλο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους εξαιτίας του μέτριου θεάματος που πρόσφεραν φέτος και για το οποίο αποδοκιμάστηκαν σε κάποιους αγώνες.

Αγωνιστικά προβλήματα οι δύο αντίπαλοι δεν αντιμετωπίζουν. Στο αρκαδικό συγκρότημα επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας, Μάρτιν Φούλοπ, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε αρκετές εβδομάδες εκτός, ενώ στην πειραϊκή ομάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αν και δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του όλη την εβδομάδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ