2013-05-11 06:32:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Aπολογείται ξανά ο Αλέξης Φράγκος μετά τον θάνατο του Nίκου Ντάντη - Minimum 25 χρόνια με τα ελαφρυντικά, σύμφωνα με τον Κεχαγιόγλου
Νέα δικονομικά δεδομένα προκύπτουν μετά και τον θάνατο του Νίκου Ντάντη, ο οποίος τραυματίστηκε στο μακελειό της Ανθείας και υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μετά από 14 ημέρες νοσηλείας.

Ο Αλέξης Φράγκος θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή του από τις φυλακές προσδιορίζεται πιθανότατα για τη Δευτέρα.

Η Αστυνομία αναμένεται και σε αυτή την περίπτωση να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, όπως και την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στον ανακριτή, υπό τον φόβο αντεκδίκησης. Η απολογία του αναμένεται να είναι τυπική και να μην αλλάξει την υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με την οποία ο δράστης δήλωσε ότι θόλωσε όταν πλησίασε το αυτοκίνητο του Πάνου Τσίρκα, που είχε στη διαπασών τη μουσική. Δήλωσε ότι έβγαλε δύο πιστόλια και άρχισε να πυροβολεί κατά του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, ο Διονύσης Βαρβαρέσος.


Εν τω μεταξύ, με πλήρη μυστικότητα κορυφώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των υπόπτων που φέρονται αναμεμιγμένοι στον φόνο του Κώστα Φράγκου και του Βασίλη Σινούρη, έξω από το κλαμπ Bijoux.

Σημαντικά στοιχεία αντλήθηκαν από την απολογία του κατηγορούμενου Αλέξη Φράγκου, ο οποίος υπέδειξε συγκεκριμένους υπόπτους ως δράστες της ανθρωποκτονίας του αδελφού του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Φράγκου, Σάκη Κεχαγιόγλου, αν το Δικαστήριο λάβει υπόψιν του όλα τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει η υπεράσπιση, τότε η ποινή που θα του επιβληθεί είναι 25 χρόνια κάθειρξη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ