2013-05-11 06:12:04
Φωτογραφία για Υπήρξα προαγωγός για αθλητές και σταρ του κινηματογράφου
Είναι ένας από τους πιο διάσημους ράπερ. Έχει πουλήσει περισσότερους από 30 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ έχει... δοκιμαστεί και στο χώρο της υποκριτικής με συμμετοχές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Το 2012, μετά από ένα ταξίδι στη Τζαμάικα, ο Σνουπ Ντογκ αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη ραπ και να γίνει ρασταφάρι, αλλάζοντας και το όνομά του σε Σνουπ Λάϊον.

Ωστόσο, τώρα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει για το αμαρτωλό παρελθόν του στο περιοδικό Rolling Stone.

«Την εποχή που έκανα την Playboy περιοδεία μου, το 2003, είχα στήσει ένα ολόκληρο σύστημα. Είχα βάλει ένα λεωφορείο να με ακολουθεί, το οποίο είχε μέσα δέκα “σκύλες”. Πηγαίναμε από πόλη σε πόλη και ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και “εξυπηρετούσαμε” αθλητές και σταρ του κινηματογράφου. Όταν βαριόμουνα μία, την άλλαζα με μία άλλη» δήλωσε ο Αμερικανός σταρ στο Rolling Stone και διευκρίνισε πως:

«Όλο αυτό δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Φαντάσου ότι ναι μεν έκανα ότι τα έπαιρνα από τους πελάτες, αλλά τις άφηνα να τα κρατάνε όλα. Το έκανα, γιατί από παιδί φαντασιωνόμουν να γίνω προαγωγός. Ονειρευόμουν να έχω πολλά αυτοκίνητα, ρούχα και “σκύλες”».

Ο Σνουπ δεν παρέλειψε να εξηγήσει και πως λειτουργούσε το όλο σύστημα: "Πήγαινα π.χ. για συναυλία στο Ντένβερ, φώναζα 1-2 παίκτες από τους Broncos ή τους Nuggets να κάτσουμε παρέα, τους έδειχνα τα κορίτσια και τους έλεγα πως καθεμιά είχε διαφορετική τιμή".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ