2012-04-03 19:33:06
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Ο γκαζάκιας των Ι.Χ. έκανε «ταξικό αγώνα»!
Άνεργος και… παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών είναι ο 41χρονος γκαζάκιας, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ώρα που τοποθετούσε αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα Τρίκαλα (πάρκινγκ πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε τοποθετήσει άλλους τέσσερις μηχανισμούς σε υπαίθριους χώρους (έξω από το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων και πλησίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων) και δύο αυτοκίνητα (του υποδιοικητή της Σ.Μ.Υ. και του πρώην δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχ. Ταμήλου).

Η σύλληψη του δράστη είναι αποτέλεσμα «συστηματικής αστυνομικής έρευνας και κατάλληλα σχεδιασμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων» δίχως, κατά δήλωση του αστυνομικού διευθυντή κ. Γιώργου Κόκκαλη, να έχει εμπλοκή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αιτιολογώντας τις πράξεις του ο 41χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, έκανε λόγο για «ταξικό αγώνα». Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το εάν είχε συνεργάτες ή δρούσε μόνος του. Πάντως, μέχρι την σύλληψή του έγιναν -τουλάχιστον- 15 προσαγωγές υπόπτων.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ