2013-05-11 01:45:27
Φωτογραφία για Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ - Tο αίμα του Μάριου βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στο αποψινό "Φως στο Τούνελ", με την Αγγελική Νικολούλη. Το «Τούνελ» γκρέμισε το αυθαίρετο οικοδόμημα των απαγωγέων που υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου έστησε από μόνος του την εξαφάνιση του. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως, προκαλούν ανατριχίλα και σοκάρουν.

Στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου κρυβόταν τελικά το ανατριχιαστικό μυστικό της εξαφάνισής του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που άντλησε το xespao.gr από την εκπομπή, στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος βρισκόταν το αίμα του Μάριου, το οποίο παρότι προσπάθησαν κάποιοι να πλύνουν, ανιχνεύτηκε με ειδικές, υπερσύγχρονες τεχνικές. Ειδικά στο σημείο της ρεζέρβας, το εύρημα χαρακτηρίστηκε από τον διδάκτωρα γενετιστή και μοριακό βιολόγο κ. Γ.Φιτσιάλο, που έκανε την έρευνα, "πλυμένη λίμνη αίματος".

Η Αγγελική Νικολούλη έστρεψε πάλι την έρευνα στο σημείο αναφοράς της υπόθεσης, που είναι το αυτοκίνητο του άτυχου νέου. Οι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή το εγκατέλειψαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο, σβήνοντας τα ίχνη τους.


Η Σήμανση της ΕΛ.ΑΣ το παρέδωσε μετά την έρευνα της στην οικογένεια του Μάριου. Στο αυτοκίνητο αυτό κρυβόταν επί εννέα μήνες, ο εφιάλτης… Η απάντηση για την τύχη του άτυχου νέου… Το αίμα που δε βρήκε η Σήμανση Ειδική ομάδα διακεκριμένων γενετιστών που συνεργάζονται με το FBI και είναι δικαστικοί πραγματογνώμονες, πραγματοποίησαν νέα έρευνα με την άδεια της οικογένειας. Το «Τούνελ» κατέγραψε καρέ – καρέ τα μακάβρια ευρήματα που δεν πρόσεξε η Σήμανση…!

Όσο η έρευνα προχωρά στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τόσο η ανάσα κόβεται… Στον πυροσβεστήρα, στη ρεζέρβα και στη μοκέτα του Audi, αποκαλύπτεται με το ειδικό υγρό – ανιχνευτή, το αίμα του αγνοούμενου Μάριου, που κάποιοι προσπάθησαν να ξεπλύνουν…
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ