2013-05-10 22:44:11
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στον "Sentra 103,3" και δήλωσε και ο ίδιος έκπληκτός από την φανταστική απόδοση των ερυθρόλευκων, ειδικά στην άμυνα!

Οσο για τον τελικό ο αρχηγός των πρωταθλητών τόνισε ότι δεν επιλέγει αντίπαλο ανάμεσα στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι όταν θες να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους καλύτερους.

«Η άμυνα ήταν εκπληκτική, ακόμη κι εγώ έμεινα έκπληκτος. Η ομάδα ήταν φανταστική, βγάλαμε όλο το πάθος μας, την ενέργεια. Πλέον μένει άλλο ένα ματς και εδώ που φτάσαμε πρέπει να το πάρουμε. Αυτά τα ματς τελικούς, ημιτελικούς τα παίρνουνε οι άμυνες», είπε αρχικά ο Σπανούλης.

Και συνέχισε: «Σήμερα όποιος και να έπαιζε απέναντί μας δεν είχε τύχη. Ελέγχαμε τα πάντα στο παιχνίδι. Τα ριμπάουντ, όλα, παρότι ο αντίπαλος διέθετε μεγαλύτερα κορμιά. Εντάξει το χάλασα λίγο εγώ με τα άστοχα τρίποντα, αλλά ελπίζω στον τελικό να μπουν (γέλια). Εντάξει πέρα από την πλάκα, μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Ελέγξαμε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση».

Οσο για το ποια ομάδα προτιμάει στον τελικό, ο Σπανούλης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερουτς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ