2013-05-10 18:33:48
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ Ο ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ
Ο Μπόμπι Μπράουν πόνταρε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε βάρος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό και σε βάρος της... Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Σιένα βρίσκεται στο Λονδίνο ως ο «Πρώτος Σκόρερ της Χρονιάς» κι έδωσε τα προγνωστικά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είναι δύσκολο να απαντήσω για τον ημιτελικό ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Έχει βάθος, αλλά αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε το Πρωτάθλημα πέρυσι. Ήταν πάλι παρόντες στο Final Four και νίκησαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον περασμένο τελικό. Θα ποντάρω... στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας» είπε αρχικά, πριν συνεχίσει με μεγαλύτερη σιγουριά για το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Final Four 2013: «Μπαρτσελόνα. Ο Ναβάρο είναι ένας σπουδαίος παίκτης και γενικώς πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Ο Τόμιτς είναι εξαιρετικός κάτω απ' το καλάθι κι όλη ομάδα αγωνίζεται σκληρά κι επιθετικά στην άμυνα. Πρόκειται για μία απ' τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα».


Και ποια εκ των δύο ομάδων βλέπει να παίρνει στα χέρια της το βαρύτιμο τρόπαιο; «Θα επιλέξω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Διαθέτει βάθος κι έναν σπουδαίο προπονητή, όπως είπα και πριν. Δε νομίζω πως θέλουν να ξαναπάθουν τα περσινά. Νομίζω πως είναι πεινασμένοι και θα χαρώ για ένα καλό φίλο μου, τον Σόνι Γουίμς, όπως και για τον Μίλος Τεόντοσιτς και γι' ακόμη ένα καλό φιλαράκι, τον Νέναντ Κρστιτς. Επομένως θεωρώ πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τα κερδίσει όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ