2013-05-10 15:54:10
Φωτογραφία για Σενάρια παραμονής του Μουρίνιο στη Ρεάλ,σύμφωνα με Άγγλο δημοσιογράφο
Ο γνωστός δημοσιογράφος Duncan Castles με άρθρο του στην "As" εξηγεί πως το πρόσφατο ξέσπασμα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να μην ήταν το κύκνειο άσμα του στη Ρεάλ, αλλά η προσπάθεια επιβολής του σε περίπτωση παραμονής του.

Σε σίριαλ έχει καταλήξει η υπόθεση του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό είναι ένα βήμα από την επιστροφή του στην Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Duncan Castles έδωσε μία νέα διάσταση στο θέμα αφήνοντας να εννοηθεί πως υπό προϋποθέσεις ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορούσε και να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Με το τελευταίο του ξέσπασμα είναι σχεδόν δεδομένο πως ήθελε να περάσει ένα μήνυμα. Οι περισσότεροι θεωρούν πως ήθελε να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση για να μπορεί να φύγει, αλλά σύμφωνα με τον Castles στόχος του ήταν να ξεκαθαρίσει πως αν μείνει, θα το κάνει με τους δικούς του όρους.

Επιπλέον, μία πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε: "Ο Ζοσέ κάνει αυτά που πρέπει για να καθαρίσει τη θέση του στον σύλλογο. Αυτό που δείχνει σε όλους είναι πως η Ρεάλ πρέπει να πάρει την απόφαση. Θέλει η Ρεάλ να διορθωθούν όσα στάθηκαν εμπόδιο στο να φτάσει στην κορυφή φέτος ή θέλει να συνεχίσει να έχει ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι πιο σημαντικοί από τον σύλλογο;".


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο φέρεται αυτή τη στιγμή να επιθυμεί την επιστροφή του στο Λονδίνο όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά του. Ωστόσο, το μεγάλο αγκάθι είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, την οποία δεν είναι εύκολο να καλύψει η Τσέλσι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ