2013-05-10 14:08:52
Φωτογραφία για Πύργος: Eγκατέλειψε το σπίτι της για να προστατέψει τη ζωή της!
Το ίδιο της το σπίτι, για να προστατέψει τη ζωή της, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μια 78χρονη γυναίκα από την περιοχή των Χανακίων, η οποία διαμένει μόνη της τα τελευταία χρόνια και έχει πέσει θύμα διαρρήξεων όχι μία ή δύο αλλά επτά φορές.

Όπως επεσήμανε χθες σε δηλώσεις της στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» η 78χρονη Κατίνα Σώκκα, από πέρυσι τον Μάρτιο, είναι αναγκασμένη να ζει σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο του Πύργου, για να καταφέρει να προστατέψει την ζωή της αφού ήδη μέσα στις επτά φορές που οι διαρρήκτες έχουν «χτυπήσει» την οικία της, έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές, με την ίδια να φοβάται να μείνει στο σπίτι που βρίσκεται στην είσοδο των Χανακίων της δημοτικής ενότητας Ιάρδανου.

«Μένω μόνη μου από τότε που έχασα τον άντρα μου. Φοβάμαι να κοιμηθώ στο σπίτι αφού με έχουν κλέψει επτά φορές», αναφέρει η κ. Σώκκα η οποία αποκάλυψε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» πως έχει πέσει και θύμα ληστείας, τον περασμένο Μάρτιο, όταν δύο κουκουλοφόροι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της και με την απειλή μαχαιριού, προκάλεσαν βανδαλισμούς και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας που βρίσκονταν στην οικία της.


Η τελευταία φορά που η άτυχη γυναίκα βρήκε το σπίτι της άνω κάτω ήταν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, προχθές το πρωί, όταν το επισκέφθηκε, όπως κάνει κάθε ημέρα.

«Πήραν ότι βρήκαν που τους χρησίμευε ενώ έχουν αφαιρέσει από το βαρέλι και δεκαπέντε κιλά λάδι», τόνισε η κ. Σώκκα, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χτυπήματα. Έχοντας μόνο μια πενιχρή σύνταξη που φτάνει περίπου τα 500 ευρώ, η κ. Σώκκα, πληρώνει τα μισά για να καλύπτει το ενοίκιο του σπιτιού στο οποίο είναι αναγκασμένη να ζει για να προστατέψει την ζωή της.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ