2013-05-10 10:30:12
Φωτογραφία για ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ!
Το ok του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάρει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση σύμφωνα με δημοσίευμα της Αργεντινής, λόγω ενός χρέους 150 χιλ. ευρώ στη... Σαραγόσα!

Ο Αργεντίνος άσος κατάφερε να ξεπεράσει τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και πλέον είναι ξανά σε θέση να μπει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προπονείται εδώ και μερικούς μήνες με την Εστουδιάντες, έχοντας μάλιστα φτάσει σε σημείο να είναι έτοιμος να επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση. Ενώ όμως έχει πάρει τη σχετική άδεια από την ομοσπονδία της Αργεντινής, υπάρχει ακόμα ένας... σκόπελος που θα πρέπει να ξεπεραστεί.

Αυτός όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της «Ole» είναι ο... Ολυμπιακός, αφού θα πρέπει να δώσει και ο πρωταθλητής Ελλάδας το ok για να συμμετάσχει στις επίσημες υποχρεώσεις της «Εστού». Στο κείμενο που έχει τίτλο «Διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα», αναφέρεται ότι η ομάδα του Γκαλέτι αναμένεται να έρθει σε επαφή με τους ερυθρόλευκους για να βρεθεί λύση σχετικά με ένα χρέος 150.000 ευρώ που υπάρχει στη Σαραγόσα για τη μεταγραφή του.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" η Ατλέτικο απ' όπου και πήρε τον παίκτη ο Ολυμπιακός, είχε αγοράσει τον Αργεντινό από τη Σαραγόσα, η οποία όπως όλα δείχνουν είχε κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης κι έτσι προφανώς έχει δημιουργηθεί αυτή η εμπλοκή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ