2013-05-10 07:33:04
Φωτογραφία για «Θα προτιμούσαμε η Ρωσία να μην παράσχει βοήθεια στη Συρία»
Αντιδρώντας στις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πώληση πυραύλων από την Μόσχα στην Δαμασκό, ο... αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, δήλωσε ότι η παράδοση ρωσικών πυραύλων στη Συρία θα ήταν μια δυνάμει αποσταθεροποιητική κίνηση.

«Θα προτιμούσαμε η Ρωσία να μην παράσχει βοήθεια στο καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ» είπε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την ιταλίδα ομόλογό του, Έμμα Μπονίνο.

Το Ισραήλ προειδοποίησε τις ΗΠΑ για μια προσεχή πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων εδάφους-αέρος S-300 από την Ρωσία στην Συρία, όπως έγραψε η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Ταυτοχρόνως ο Κέρι δήλωσε σήμερα από την Ρώμη ότι οι ΗΠΑ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στην Ρωσία για την βοήθειά της στις προσπάθειες διοργάνωσης μιας «Γενεύης Β», δηλαδή μιας διάσκεψη στην οποία θα γίνουν διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στην Συρία.

Οι δηλώσεις του αυτές αποτελούν σαφή ένδειξη ότι οποιαδήποτε διάσκεψη, η οποία θα αποτελεί συνέχεια αυτής που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2012 για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στην Συρία, θα πραγματοποιηθεί πιθανώς στην Γενεύη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο ζώνες DRS στη Βαρκελώνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο ζώνες DRS στη Βαρκελώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ