2013-05-10 05:52:24
Φωτογραφία για Κάτι «τρέχει» με Ηλιάδη - Γκέντζογλου
Τι τρέχει με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντζογλου; Τον τελευταίο καιρό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται πως... κάτι παίζει με τη σέξι τραγουδίστρια και τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος κάνει πλέον καριέρα στα ιταλικά γήπεδα.

Η τραγουδίστρια μετά το οριστικό τέλος της σχέσης της με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη δεν έχει βρει κάποιο νέο αμόρε, αλλά και ο Σάββας δεν έχει κάποια -σοβαρή τουλάχιστον- σχέση αυτή την περίοδο, αν και πολλές τον πολιορκούν αφού είναι περιζήτητος.

Αφορμή γι' αυτές τις φήμες στάθηκε το... Instagram. Τι είχε συμβεί; Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε και έγινε εξώφυλλο του περιοδικού «Inked», και ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν φωτογραφίες στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Στις φωτογραφίες φαίνονται τα πρόσωπά τους να είναι δίπλα-δίπλα, ενώ αμφότεροι έγραψαν και τα σχόλιά τους ανάβοντας φωτιές στο Διαδίκτυο. Ο Σάββας Γκέντζογλου έγραψε χαρακτηριστικά «Αν είσαι ένα αστέρι», με την Αγγελική Ηλιάδη να ανταπαντά γράφοντας μόνο τη λέξη «Αναπόφευκτο!» Μια λέξη που ήταν ικανή να κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι στ' αλήθεια τρέχει μεταξύ τους.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα «emoticons» με καρδιές έδινα και έπαιρναν, βάζοντας έτσι το κερασάκι στη τούρτα των σεναρίων περί ειδυλλίου, και μάλιστα φλογερού.

Πάντως πολλοί κάνουν λόγο για τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά τους: και οι δυο είναι καλογυμνασμένοι ενώ μοιράζονται την ίδια τρέλα, που δεν είναι άλλη από τα tattoos. Τόσο η Ηλιάδη όσο και ο Γκέντζογλου έχουν πάνω στα κορμιά τους πολλά τατουάζ και δεν διστάζουν να μιλάνε πολλές φορές δημοσίως γι' αυτά!
espresso
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ