2013-05-09 22:00:13
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ... ΕΝΣΤΙΚΤΟ
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος σε όλους τους τομείς για τον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πανέτοιμος από όλες τις απόψεις είναι ο Ολυμπιακός για τον δύσκολο ημιτελικό με τους Ρώσους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο "Πριντ" στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε πως το σύνολο είναι αυτό που μετράει σε τέτοια παιχνίδια κι όχι το ατομικό ταλέντο, ενώ ξεκαθάρισε πως ό, τι έχει γίνει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σε προηγούμενα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πιστεύουμε πως έχουμε προετοιμαστεί σωστά τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Έχουμε να παίξουμε καιρό με την συγκεκριμένη ομάδα, αλλά όπως και να 'χει εκείνα τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν. Ξεκινάμε από το μηδέν πλέον. Πιστεύω πως έχουν καλύτερη ομάδα από πέρσι, αλλά είμαστε κι εμείς έτοιμοι για μια δύσκολη αναμέτρηση.

Σε αυτό το επίπεδο δεν μετράνε ατομικά οι παίκτες, αλλά γενικά η ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά αν εμείς παίξουμε, όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε προετοιμάσει κάποια πράγματα στις τελευταίες προπονήσεις, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα μετρήσει πολύ το… ένστικτο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ