2013-05-09 19:14:54
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ : ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει τελικά το Κύπελλο Ελλάδας στον Σαββατιάτικο τελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Η ώρα του τελικού πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Στη media day των ερυθρόλευκων, ο Φρανσουά Μοντέστο, δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πάρει το ματς τονίζοντας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μαθημένοι σε τέτοιες αναμετρήσεις.

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το τρόπαιο. Είναι μαθημένος για τέτοια ματς και τελικούς και στόχος είναι πάντα να κερδίζει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, η πιο συγκροτημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Θα κοιτάξουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει και να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Κορσικανός και πρόσθεσε:


«Είναι ένας τελικός και είναι πολύ διαφορετικό ματς. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και είναι σημαντικό για μας ότι μέσα από ένα ματς μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ερωτηθείς για το τι θα κρίνει το παιχνίδι, είπε: «Αυτό που θα κρίνει το ματς είναι η απόδοσή μας. Εμείς θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που θα παίξουμε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Για να βρίσκεται εδώ ο Αστέρας, μόνο τυχαία δεν το έχει κάνει. Πολλοί μπορεί να περίμεναν τον ΠΑΟΚ αλλά ο Αστέρας δίκαια τον κέρδισε και πέρασε. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι να πάρουμε το Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ