2013-05-09 18:36:10
Φωτογραφία για Βενιζέλος σε ΓΑΠ: Αν θίγεσαι, πήγαινε στα δικαστήρια...
Στο φλέγον θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, δίνοντας μάλιστα στοιχεία για το πώς συσσωρεύτηκε το χρέος και καλώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Γιώργο Παπανδρέου, «εφόσον νομίζει ότι θίγεται» από τις διαρροές, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στην ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι το θέμα που άνοιξε με τις διαρροές των στοιχείων για τα οικονομικά του κόμματος, παρουσιάστηκε «με στρεβλό, περίεργο και παράδοξο τρόπο» και προσέθεσε μάλιστα ότι το ζήτημα είναι ανοιχτό εδώ και καιρό και αφορά σε όλα τα κόμματα.

«Κατανοώ την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα με τα αδιασταύρωτα στοιχεία για τα ταξίδια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται στο εσωτερικό του κόμματος «με θεσμικό τρόπο» ενώ τόνισε: «Ενθαρρύνω κάθε δημόσιο πρόσωπο που νομίζει ότι θίγεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη».

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος περιέγραψε ωστόσο με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για ελλειμματική διαχείριση που ίσχυε επί χρόνια και διόγκωσαν τα χρέη του κόμματος. «Τα τελευταία χρόνια οι ετήσιες δαπάνες υπερέβαιναν κατά 30% τα ετήσια έσοδα» ανέφερε ο Βαγγέλης Βενιζέλος και υπογράμμισε ότι από το 2003 ως το 2011 «κάθε χρόνο 10 εκατ. ευρώ προστίθεντο στο χρέος του ΠΑΣΟΚ».  I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ