2013-05-09 17:29:03
Φωτογραφία για Το ενδιαφέρον για το ΕΣΠΑ καθιστά αναγκαία την ... παράταση!
Το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Μεταποίησης, Τουρισμού κλπ, που χρηματοδοτούνται από τα ΠΕΠ, καθιστά αναγκαία την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων που λήγει αύριο 10 Μαΐου.

Ένα θέμα που επισημαίνει με Επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος ζητά από τον κ. Κωστή Χατζηδάκη να επιληφθεί του θέματος άμεσα, τονίζοντας τη σπουδαιότητα για τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου με την επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης επισημαίνει ότι: "Το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Μεταποίησης, Τουρισμού κλπ, που χρηματοδοτούνται από τα ΠΕΠ, καθιστά αναγκαία την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων που λήγει αύριο 10 Μαΐου.

Η μικρή ταχύτητα ανταπόκρισης του ηλεκτρονικού συστήματος υποδοχής των αιτήσεων και η σύμπτωση πολλών αργιών τις προηγούμενες μέρες συσσώρευσε δυσκολίες ακόμα και για τη λήψη κωδικού, πόσο μάλλον για την ηλεκτρονική υποβολή του φακέλου της πρότασης και

Παρακαλώ για την μετάθεση της αυριανής καταληκτικής ημερομηνίας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποδοχής των προτάσεων από το ηλεκτρονικό σύστημα», καταλήγει η επιστολή.
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ