2013-05-09 15:33:04
Φωτογραφία για Πλεονέκτημα τίτλου για Βουλιαγμένη
Με την καρδιά της πρωταθλήτριας η η Βουλιαγμένη κέρδισε στο κολυμβητήριο Πειραιά τον Ολυμπιακό με 7-5 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, «σπάζοντας» την έδρα των ερυθρόλευκων.

Η Βουλιαγμένη μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στους γηπεδούχους. Οι «μπέμπηδες» με διαδοχικά γκολ από την περιφέρεια, προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, μεταφέροντας για τα καλά το άγχος στους «ερυθρόλευκους».

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τη Βουλιαγμένη να φθάνει τη διαφορά στα πέντε γκολ 5-0 και 6-1, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην μπορούν να βρουν λύσεις στην επίθεση, τελειώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 2/8 στον παίκτη παραπάνω.

Το γκολ του Μάγιαρακ, το μοναδικό του Ολυμπιακού εκτός από τον παίκτη παραπάνω, αλλά και αυτό του Μουρίκη, σήμαναν την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο 3ο οκτάλεπτο.


Μια αντεπίθεση που είχε συνέχεια με δύο διαδοχικά γκολ του ισπανού στο 4ο οκτάλεπτο, που έφεραν τον κακό Ολυμπιακό σε θέση βολής, 6-5, κι ενώ απέμεναν 4:59 πριν από το τέλος του αγώνα. Όμως το γκολ του Μανώλη Μυλωνάκη στον παίκτη παραπάνω, για το 7-5 (4:21), σε συνδυασμό με το άστοχο πέναλτι του Μάγιαρακ αμέσως μετά (3:54), έκριναν τον πρώτο τελικό της Α1 ανδρών, έδωσαν τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στη Βουλιαγμένη.

Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, το Σάββατο 11/5 (6.30μμ)

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μάγιαρακ 3, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1.

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Μυλωνάκης 1.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ