2013-05-08 13:49:04
Φωτογραφία για Στο δρόμο κοριτσάκι 10 ετών με τους παππούδες της
Το αδυσώπητο πρόσωπο της ανέχειας, γνώρισε βίαια εν μία νυχτί 10χρονο κοριτσάκι από τη Ρουμανία. Από το βράδυ της Ανάστασης, βρέθηκε με τη γιαγιά και τον άρρωστο παππού της, στους δρόμους, ζώντας ένα Γόλγοθα δίχως τέλος.

Όλα άρχισαν όταν η μικρή μαζί με τη γιαγιά και τον άρρωστο παππού της επέστρεψαν από την εκκλησία τα ξημερώματα της Κυριακής. Τους περίμενε όμως ο ιδιοκτήτηες του σπιτιού το οποίο ενοικιάζουν και άρχισε να τους ξυλοφορτώνει γιατί δεν τον πλήρωσαν για πέντε μήνες.

Η Ρομπέρτα, 10 χρόνων μαζί με τη γιαγιά και τον τραυματία προ δύο χρόνων σε τροχαίο δυστύχημα παππού της, μένουν στο δρόμο με τα πράγματά τους πεταγμένα στο πεζοδρόμιο.

Μέσω του Σίγμα η Ρομπέρτα ζήτησε την βοήθεια της κοινής γνώμης. "Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα. Αν μπορούν να μας βοηθήσουν με κάτι επειδή εγώ δεν μπορώ να μένω άλλο μες τους δρόμους".

Στο δρόμο που φιλοξενεί από το βράδυ της Ανάστασης κοριτσάκι και παππούδες βρέθηκε μόλις σήμερα λειτουργός του γραφείου ευημερίας. Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι τελικά θα φιλοξενηθεί απόψε σε κάποιο σπίτι με το αύριο ωστόσο να παραμένει αβέβαιο.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ