2013-05-08 13:13:04
Φωτογραφία για Ασκήσεις ισορροπίας κάνει το πετρέλαιο
Πιέσεις δέχονται οι τιμές του πετρελαίου κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία μετά την ανακοίνωση των στοιχείων που δείχνουν αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων και άνοδο της παραγωγής από τη Σαουδική Αραβία.

Τα συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου ισορροπούν μεταξύ φθοράς και αυθαρσίας έχοντας εγκαταλείψει τα 96 δολάρια το βαρέλι από το βράδυ της Τρίτης στο CBOE και διαμορφόνονται πλέον στα $95,55.

Τα στοιχεία για τα αμερικανικά αποθέματα έδειξαν αυξηση κατά 680 χιλ βαρέλια σε εβδομαδιαία βάση μέχρι τις 3 Μαΐου, αλλά παρ όλα αυτά ήταν μικρότερη από τις προβλέψεις για αύξηση κατά 1,9 εκατ. βαρέλια.

Η Σαουδική Αραβια παρήγαγε κατά μέσο όρο 9,2 εκατ. βαρέλια ημερησίως τον προηγούμενο μήνα, έναντι 9,15 εκατ. βαρέλια τον Μάιο, δίνοντας αίσθηση υπεκάλυψη της ζήτησης.

Αξίζει να σηειωθεί ότι οι τιμές του αργού υποχώρησαν κατά 11% τ ον Απρίλιο λόγω των φόβων για κάμψη της ζήτησης στις ΗΠΑ. Τον Απρίλιο η τιμή του μαύρου χρυσού έκλεισε με μηνιαίες απώλειες 3,9% ανακτώντας μέρος των αρχικών απωλειών, λόγω των προσδοκιών για εδραίωση της αναπτυξιακής δυναμικής.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ