2013-05-08 10:37:04
Φωτογραφία για Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε διαβητικό ΑμεΑ, παρότι κάνει θεραπεία με ινσουλίνη
Σε συνέχεια των συνεννοήσεων μας με την οικογένεια ΑΜΕΑ διαβητικού που η ζωή του εξαρτάται από τις ενέσεις ινσουλίνης ήρθε στο Κίνημα Δεν Πληρώνω , αργά το βράδυ, ένα νέο μέηλ.

Να σημειωθεί ότι η ζωή του ινσουλινοεξαρτώμενου διαβητικού είναι συνδεδεμένη με το ηλεκτρικό ψυγείο μιάς που η ινσουλίνη εξαρτάται άμεσα από τη ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ εξαναγκάζει απελπισμένους συνανθρώπους μας να παρεμβαίνουν στα ρολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για να επιβιώσουν και να συντηρήσουν τα φάρμακα τους , με κίνδυνο ακόμη και ηλεκτροπληξίας. Η απόλυτη ευθύνη είναι της ΔΕΗμιας και δεν λαμβάνει καμιά πρόνοια για ευπαθείς ομάδες όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει από τους νόμους και το σύνταγμα.

"Kαλησπέρα σας. Σε δύο ωρίτσες θα ξεκινήσω για Αθήνα. Εχω πάρει μαζί μου δοκιμαστικό κατσαβίδι και πενσα, μήπως μπορέσω να δω τι έχουν κάνει. Ισως έχουν αφαιρέσει κανένα καλώδιο. Αν και δεν έχω γνώσεις, ελπίζω να το βρω.

Εάν το φτιάξω θα σας στείλω email (μια που θα έχω ρεύμα θα έχω και αυτή τη δυνατότητα). Αν δε λάβετε μέηλ από εμένα σας παρακαλώ καλέστε με ό,τι ώρα και να είναι, ακόμα και 4 τα ξημερώματα, καθώς θα είμαι στα σκοτάδια με τις ινσουλίνες έξω από το ψυγείο.

Την τρίτη το πρωί θα είμαι στη δουλειά αλλά η γυναίκα μου ως άνεργη θα βρίσκεται σπίτι.

Σας ευχαριστώ, βασίζομαι σε εσάς!"

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ