2013-05-08 09:40:40
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Ανακριτής καλεί τον ξανά Αλέξη Φράγκο - Νέα δεδομένα μετά τον θάνατο του 31χρονου Νίκου Ντάντη
Η παραδοχή του ότι εκείνος πυροβόλησε κατά Τσίρκα και Ντάντη με τα δύο όπλα, υποχρεώνει τις αρχές για καρμπόν στο κατηγορητήριο. Έξι μάρτυρες είδαν έναν δράστη, ένας μόνο διαφωνεί.

Εξάλλου, νέα δικονομικά δεδομένα δημιουργεί στην υπόθεση του φόνου της Ανθείας ο θάνατος του 31χρονου Νίκου Ντάντη, από τα Λεχαινά, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Και αυτό γιατί πλέον μετατρέπεται το κατηγορητήριο σε βάρος του Αλέξη Φράγκου, που φορτώνεται με έναν επιπλέον φόνο, καθώς -όπως παραδέχτηκε στον ανακριτή- την ημέρα του φονικού ο ίδιος πυροβόλησε με δύο όπλα. Αν λέει αλήθεια και δεν καλύπτει συνεργό, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως δήλωσε στην Πελοπόννησο ο συνήγορός του, Σάκης Κεχαγιόγλου, «αυτή η εξέλιξη θα έχει ως άμεση επίπτωση την κλήση εκ νέου σε απολογία του εντολέα μου Αλέξη Φράγκου για να του απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας πλέον από πρόθεση. Πράξη για την οποία, ούτως ή άλλως, ο Αλέξης Φράγκος ανέλαβε εξ αρχής την ευθύνη, καθότι από όσα κατέθεσε ο ίδιος πυροβόλησε με δύο όπλα. Από δικονομικής απόψεως, η εξέλιξη είναι απολύτως προβλέψιμη».


Η μεταφορά του Αλέξη Φράγκου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στο γραφείο του ανακριτή αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, καθώς θα πρέπει πλέον να απολογηθεί και για ένα δεύτερο κακούργημα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα επιστρέψει στη φυλακή, μιας και θα διατηρηθεί η προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον φάκελος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί υπάρχουν επτά μαρτυρίες για τον φόνο της Ανθείας. Οι έξι μάρτυρες δηλώνουν ότι είδαν την ημέρα του φονικού της Ανθείας να πυροβολεί τον Πάνο Τσίρκα και τον Νίκο Ντάντη ο Αλέξης Φράγκος. Υπάρχει όμως και μια ακόμη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας που επέβαινε στο τζιπ και συνόδευε τον Φράγκο άρχισε και εκείνος να πυροβολεί στο αυτοκίνητο των θυμάτων. Ο ανακριτής πλέον θα κληθεί να αξιολογήσει εάν η συγκεκριμένη μαρτυρία είναι αξιόπιστη ή όχι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ