2013-05-08 04:34:03
Φωτογραφία για Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Tο μεγαλύτερο ρεμάλι και από τα χαμοτυπία και από τα ποτάδικα κάθε βραδύ να βγαίνεις, στην θέα του παιδιού σου σταματάει το μυαλό σου»
Για τις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας την οικονομική και κοινωνική κρίση αλλά και για την αντιμετώπιση της μίλησε στο Αχελώος tv ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

«Όταν θα βλέπεις κόσμο καλοντυμένο να τρώει μέσα από σκουπιδοντεκέδες και από τα πεταμένα στις λαϊκές, τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή, οι μη έχοντες θα βγουν με κονσερβοκούτια και θα κυνηγούν τους κατέχοντες», δηλώνει ο σημαντικός ερμηνευτής.

και προσθέτει πως «Δεν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογίες και κοινωνικές εξεγέρσεις αυτά έχουν αποτύχει, εδώ έχουν βγει με το έτσι θέλω και λένε το 30% θα έχει τον πλούτο όλο και υπόλοιποι θα δουλεύουνε για εμάς. Χρεωμένοι με στεγαστικά και πιστωτικές θα δουλεύεται για εμάς μέχρι να πεθάνετε, όπως τα έγραψε ο Όρσον Γουέλς»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσα υποστηρίζει ότι η οικογένεια είναι το βασικό ανάχωμα στο οποίο προστρέχει σε κάθε ευκαιρία ο Έλληνας στα δύσκολα, ενώ παράλληλα δίνει βαρύτητα στις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, σε όλα τα επίπεδα.

«Η οικογένεια είναι ένα ανάχωμα. Όταν βλέπω την κόρη μου με πιάνει μια ανασφάλεια, λες πρέπει να ζήσει το παιδί αυτό και είμαι υπεύθυνος εγώ. Οποίος και να είσαι, ότι και να είσαι, το μεγαλύτερο ρεμάλι και από τα χαμοτυπία και από τα ποτάδικα κάθε βραδύ να βγαίνεις, στην θέα του παιδιού σου σταματάει το μυαλό σου»

Δείτε το Βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ