2013-05-07 20:00:14
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΓΟΥΙΜΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι συμπαίκτες του Σόνι Γουίμς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχουν… προειδοποιήσει για τον Ολυμπιακό μετά το περσινό τους πάθημα στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γουίμς, που είναι νέο μέλος της ομάδας, αποκάλυψε πως οι συμπαίκτες του στη ρωσική ομάδα του έχουν δώσει... συμβουλές για το πώς να αποφευχθεί κάτι ανάλογο στον φετινό ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Ακούω τις συμβουλές των συμπαικτών μου, ειδικά εκείνων που ήταν πέρυσι στην ομάδα. Βρέθηκαν σε μία δύσκολη θέση, όταν προηγήθηκαν με 19 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό και τελικά έχασαν. Ευτυχώς τους αντιμετωπίζουμε ξανά φέτος. Προσπαθώ να μάθω από τους συμπαίκτες μου. Μου λένε ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε όταν έχουμε μια μεγάλη διαφορά και να μην επιτρέπουμε το συναίσθημα να μας παρασύρει», τόνισε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ.

Όσο για το ρόλο του Έτορε Μεσίνα, τόνισε: «Ο κόουτς Μεσίνα είναι εξαιρετικός προπονητής, έχει μεγάλη εμπειρία σε Final 4 και είναι ωραίο να έχεις ανθρώπους σαν κι αυτόν γύρω σου για να σε συμβουλεύουν. Κι αυτό γιατί στο Λονδίνο θα υπάρχουν πολλοί που θα έρχονται και θα σου λένε ‘κάνεις πολύ καλή δουλειά’. Δεν πρέπει να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Ο κόουτς Μεσίνα μάς έχει μιλήσει πολύ γι’ αυτό και όσα μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν στο Λονδίνο. Εγώ στο Λονδίνο θα έχω την οικογένειά μου, θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι και πολλά πράγματα που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. Γι’ αυτό πρέπει να κρατήσεις την προσοχή σου στο παιχνίδι», ανέφερε.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ