2013-05-06 21:10:10
Φωτογραφία για ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ FINAL4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ 2009...
Αξέχαστο έχει μείνει στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το Final 4 του 2009 και ο ...εμφύλιος του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο νυν παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει ζήσει πολλά στα παρκέ, αλλά δεν ξεχνά τον ημιτελικό του Final 4 στο Βερολίνο ανάμεσα στους "αιώνιους" του ελληνικού μπάσκετ. Ο Γιασικεβίτσιους, που ετοιμάζεται για έναν ακόμη εμφύλιο, ως παίκτης των "μπλαουγκράνα" απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Το πιο τρελό Final 4 που έχω ζήσει ήταν το 2009, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Όλοι μιλούσαν για αυτό για μήνες και εβδομάδες, καθώς πρόκειται για ομάδες από την ίδια πόλη. Τώρα όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα. Δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε τι γράφεται ή να σκεφτούμε πολύ. Πριν τον ημιτελικό του Final 4, μεσολαβούσε διάστημα πέντε εβδομάδων. Τώρα μόλις δύο εβδομάδων».

Για την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Λιθουανός γκαρντ τόνισε: «Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε την πρόκριση νωρίτερα, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και μπήκαμε σε μπελάδες. Καταφέραμε όμως να προκριθούμε και αυτό είναι που μετρά».


Τέλος, μιλώντας για τον ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ είπε: «Δεν ξέρω. Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα και αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης. Πριν ένα χρόνο ο Ολυμπιακός ήταν εκεί και κέρδισε. Αυτό θα πρέπει να τους έχει δώσει πολλή αυτοπεποίθηση. Η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλο μπάτζετ και είναι μεγάλος σύλλογος, με πολλές παρουσίες σε Final 4. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ημιτελικός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 4/5-6/5
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 4/5-6/5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ