2013-05-05 11:31:57
Φωτογραφία για Στο εσωτερικό της 21 εκ. δολαρίων νέας ζεν βίλας της Τζένιφερ Άνιστον
Μετά από 2 1/2 χρόνια ανακαίνισης η θρυλική οικία των 70s -που σχεδίασε ο Χάρολντ Λέβιτ- είναι έτοιμη να υποδεχτεί την Τζένιφερ Άνιστον. Κομπλέ με ένα τεράστιο ταϊλανδέζικο γκόνγκ για να ειδοποιεί τους καλεσμένους της πότε είναι έτοιμο το φαγητό.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το σπίτι και τους ανθρώπους που με βοήθησαν να το φτιάξω. Με το μπήκα μέσα για πρώτη φορά ήξερα ότι κάποτε θα γίνει δικό μου. Πλέον είναι σαν μεγάλη αγκαλιά, έτοιμη να υποδεχτεί τους ανθρώπους που αγαπώ».

Αυτό δήλωσε η Ελληνοαμερικανίδα σταρ στο περιοδικό Architectural Digest για την νέα της έπαυλη στους λόφους του Beverly Hills. Ένα τεράστιο project υπεύθυνος για το οποίο ήταν ο Στέφεν Σάντλεϊ ,γνωστός για τα σπίτια της Ντάιαν Κίτον και του Γούντι Άλεν που έχει επιμεληθεί.

Η συγκεκριμένη έπαυλη, την οποία η Άνιστον αποκαλεί Ohana (στα Χαβανέζικα σημαίνει 'μεγάλη οικογένεια') έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή είσοδο (σ.σ. Περνάς μέσα από μια γέφυρα, πάνω από μια λίμνη) και τις τεράστιες μπαλκονόπορτες που προσφέρουν πρόσβαση στην πισίνα και μια πανοραμική θέα του Λος Άντζελες που απλώνεται από κάτω.


Η συνολική ατμόσφαιρα θυμίζει, όπως ζήτησε η πρώην σταρ των Friends, ένα ζεν ησυχαστήριο. Πάντα με κεντρικό σημείο στο οποίο φιλοδοξεί -όπως έκαναν κάποτε οι γονείς της- να μαζεύει τους φίλους της και να παίζουν επιτραπέζια.

Τα διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι το Ταιλανδέζικο γκόνγκ στην τραπεζαρία, το πιάνο των 60s και το vintage τραπέζι του μπιλιάρδου στο σαλόνι και οι φωτογραφίες του Μάρκ Σόου από το Life magazine που σε οδηγούν στην κεντρική κρεβατοκάμαρα.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ