2013-05-05 10:37:55
Φωτογραφία για Tο παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με 32 βαθμούς υπό σκιά αλλά και ψιλόβροχο!
Σήμερα όλη η Ελλάδα απολαμβάνει τον παραδοσιακό οβελία αλλά και τον καλοκαιρινό καιρό. Ένας συνδυασμός που δεν θυμίζει Άνοιξη αλλά δεν νομίζουμε να σας χαλάσει την...όρεξη!

Σε όλη την χώρα το πρωί θα έχει λιακάδα αλλά από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα συννεφιάσει, και υπάρχει πιθανότητα από τις 12 το μεσημέρι και μετά να εκδηλωθούν τοπικά πρόσκαιρες μπόρες.

Οι περιοχές αυτές που είναι πιο επίφοβες είναι τα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Καβάλας ενώ οι νοτιοτερες περιοχές όπως η Χαλκιδική και οι παραθαλάσσιες δε θα έχουν πρόβλημα.

Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 31εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 32 βαθμούς, στα ανατολικά κεντρικά από 10 εως 31εναν και στα νησιά από 14 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός ουρανό με αραιές νεφώσεις και νοτιάδες ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ