2013-05-05 05:40:07
Φωτογραφία για Αναστατώνει και πάλι την Κατούνα ο 26χρονος με την καραμπίνα
Συνέχεια είχαμε στο περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης στην Κατούνα με δράστη έναν 26χρονο από την Κωνωπίνα ο οποίος... πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του σπιτιού και του αυτοκινήτου ατόμου με το οποίο έχει διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, ο 26χρονος, ο οποίος ακόμη αναζητείται από την αστυνομία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, συναντήθηκε τυχαία σε αγρόκτημα με 51χρονο συγγενή του ατόμου με το οποίο έχει διαφορές και αφού λογομάχησαν, του επιτέθηκε και τον εγκατέλειψε στο σημείο καταφέροντας του αρκετά χτυπήματα.

Ο 51χρονος στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κατούνας και αφού κατήγγειλε το γεγονός, υπέβαλε μήνυση εναντίον του νεαρού δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος, ο οποίος σημειωτέων είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για διάφορα περιστατικά βίας στο παρελθόν, εξακολουθεί να αναζητείται από την αστυνομία η οποία εικάζει ότι κρύβεται κάπου στην ύπαιθρο αφού δεν έχει εμφανιστεί σπίτι του έπειτα από επανειλημμένο έλεγχο.
aerasnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ