2013-05-04 21:00:23
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ
Ιστοσελίδα της Αιγύπτου φέρνει στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με το οποίο οι Πειραιώτες έχουν κάνει ερώτηση για το συμβόλαιο και την τιμή του Σικαμπάλα, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το θέμα Αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (02/05) έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσπάθειες μέσω ιταλικής εταιρείας μάνατζερ για να πάρει στο λιμάνι τον Σικαμπάλα, κάτι που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Οι Αιγύπτιοι είχαν φέρει το θέμα στην επιφάνεια και τώρα έσπευσαν να το επιβεβαιώσουν απόλυτα, δημοσιεύοντας το επίσημο έγγραφο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο εστάλη στους Ιταλούς για το θέμα του Σικαμπάλα!

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι έχουν διαβάσει προσεκτικά την πρόταση που έφτασε στα γραφεία τους για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ενώ παράλληλα ζητούν από τους Ιταλούς μάνατζερ να τους δώσουν όλες τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη και τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συμφωνίας. Μάλιστα έχουν ζητήσει απάντηση ως το τέλος Μαΐου και το θέμα αναμένεται να έχει σύντομα και νέες εξελίξεις!


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σικαμπάλα αγωνίζεται στη Ζάμαλεκ της Αιγύπτου, όμως, δεν είναι γνωστό μέχρι πότε έχει συμβόλαιο και αν υπάρχει ρήτρα σε αυτό, ενώ κι οι ιθύνοντες της ομάδας του δεν έχουν κάνει επίσημα γνωστό το ποσό που θα τους ικανοποιούσε σε ενδεχόμενη πρόταση για παραχώρηση του βιρτουόζου άσου, ο οποίος αγωνίστηκε το 2005 στον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε δυο δώσει δυο ασίστ σε βάρος του Ολυμπιακού μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» με 2-1!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ