2013-05-04 17:44:20
Φωτογραφία για Ποιος ήταν ο Νίκος Ντάντης, το δεύτερο θύμα της δολοφονικής επίθεσης της Aνθείας
Κατέληξε και το δεύτερο θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Ανθείας. Ο Νίκος Ντάντης βρισκόταν μέσα στην μοιραία BMW που δέχθηκε τις ρυπες κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης της οδού Ανθείας στην Πάτρα με θύμα τον Πάνο Τσίρκα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στα Λεχαινά της Ηλείας η είδηση για τον τραυματισμό του 31χρονου. Αυτό που εξέπληξε τους συντοπίτες του ήταν το γεγονός ότι είχε σχέσεις με ανθρώπους που τα ονόματά τους είχαν εμπλακεί στο χώρο της νύχτας και βρέθηκε εν μέσω πυροβολισμών σε μεταξύ τους διαφορές. Βέβαια και ο ίδιος είχε στο παρελθόν δικαστική περιπέτεια και μάλιστα με προφυλάκιση.

Συγκεκριμένα, ύστερα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των κατηγορουμένων για βομβιστικές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί την Αθήνα μεταξύ οπαδών ομάδων. Είχε μάλιστα κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση αυτή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγυήσεως
. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 31χρονος ήταν πρόεδρος σε σύνδεσμο οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά αυτό που γνώριζαν οι άνθρωποι της περιοχής του ήταν πως ουδέποτε είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας, είτε «μπράβους» και «φουσκωτούς». «Ούτε για ποτό δεν συνήθιζε να βγαίνει» είπε στον «Κόσμο» άνθρωπος που τον γνώριζε. Θυμίζουμε ότι ο Νταντής επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας BMW με οδηγό τον Τσίρκα, που καταδιωκόταν από το τζιπ μάρκας TERIOS. Βρέθηκε κι αυτός ανάμεσα στα πυρά και στην προσπάθειά του να διαφύγει, είχε τραυματισθεί σοβαρά στην ωμοπλάτη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ