2013-05-04 08:26:08
Φωτογραφία για Αιτωλ/νία: Aκόμα ψάχνουν τον «πιστολέρο» που τρομοκράτησε μια ολόκληρη οικογένεια!
Φέρεται να πυροβολούσε στον αέρα έξω από το σπίτι της 44χρονης - ενώ εκείνη ήταν μέσα με τα παιδιά της - και μετά, φέρεται να πήγε στο μαντρί που ήταν ο άντρας της και να πυροβόλησε 6 φορές!

Το επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Μ.Πέμπτης στην Κατούνα, όταν σύμφωνα με το cityVoice.gr, ένας 26χρονος πήγε στο σπίτι της 44χρονης μαζί με αλλά 4 άτομα - που επέβαιναν σε διαφορετικά αυτοκίνητα - και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, προκαλώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απ' έξω.

Η 44χρονη εκείνη την ώρα βρίσκονταν με τα παιδιά της (ηλικίας 25 και 22) μέσα στο σπίτι και έντρομοι παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Ο νεαρός...πιστολέρο εξαφανίστηκε μαζί με τη παρέα του...αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Πήγε σε κοντινό ποιμνιοστάσιο που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν ο άντρας της και αφού πυροβόλησε 6 φορές στον αέρα...έγινε καπνός.

Η αστυνομία δέχτηκε καταγγελία για το περιστατικό και έπειτα από έρευνες στην περιοχή αλλά και στο σπίτι του δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Α.Τ Κατούνας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ