2013-05-03 16:45:07
Φωτογραφία για ΒΕΤΟΥΛΑΣ : ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΑ... «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ
Ριμπάουντ και λίγα λάθη, τα... κλειδιά για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα ημιτελικά του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", ο Νίκος Βετούλας.

«Εάν έβαζε τα σουτ ο Παναθηναϊκός θα είχαμε δύο ομάδες στο Λονδίνο», τόνισε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Βετούλα :

-για τον Απόλλωνα Πατρών:

«Μετά από πέντε χρόνια η ομάδα ανέβηκε και το σημαντικότερο ότι εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή. Ξεχωρίσαμε αρκετά λόγω των αθλητικών ικανοτήτων των αμερικανών μας. Γίνεται προσπάθεια για να μπουν παιδιά στην ομάδα. Είναι δύσκολο να αναλάβουν όμως πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα κρατήσουμε το κορμό που μπορεί να μείνει και τα τρία χρόνια ο ίδιος».

-Για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει έναν στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν
. Πλέον του δίνεται δυνατότητα να κρατήσει τα σκήπτρα. Είναι διαφορετική ομάδα. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι σταθερή ομάδα στα αποτελέσματα της. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει την περσινή ομάδα, είναι όμως περισσότερο ομάδα που κατά την γνώμη μου την κάνει πιο επικίνδυνη. Έχει ψηλά κορμιά η ΤΣΣΚΑ. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν: Ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο περιορισμός των λαθών.. Απλό μπορεί να ακούγεται αλλά είναι τόσο σημαντικά»

-για τον ΠΑΟ

«Θεωρώ ότι ήταν διαβασμένος με Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Ευρώπη. Υπήρχε ένα πρόβλημα στην επίθεση στο 5ο παιχνίδι και δεν του μπήκαν τα σουτ. Εάν είχαν μπει θα είχαμε δύο ομάδες στο Λονδίνο. Η ομάδα όμως παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο μετά από πολλές αλλαγές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ