2013-05-03 11:38:32
Φωτογραφία για ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ, ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ... ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!
Πλησιάζουν οι μέρες που ο πρωταθλητής ευρώπης θα κληθεί να υπερασπιστεί το στέμμα του στην "Ο2 Arena" του Λονδίνου, αλλά έχουμε βαρεθεί το πράσινο κλάμα για το γεγονός ότι δε θα βρεθούν στο final 4. Ας πούμε δύο λογάκια γι'αυτό, αν και... πολλά τους είναι.

Toυς φταίει λοιπόν ο... Μπερτομέου, η ευρωλίγκα, οι διαιτητές, ο κόσμος όλος! Μιλάνε για την περσινή σφαγή τους από την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Πόλης, δε μας λένε όμως ΓΙΑΤΙ τελικά η ΤΣΣΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ τον τίτλο... Μήπως οι διαιτητές δε θα μπορούσαν να δώσουν ένα ανάποδο σφύριγμα στα τελευταία 5 λεπτά του τελικού, όταν ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη του αντεπίθεση;;;

Αν μη τι άλλο, είναι αστείο να μιλάνε αυτοί για διαιτησία, από τη στιγμή που τα όργια που έχουν κάνει στην Ελλάδα είναι... επικά! Το να σας παραθέσουμε τα αμέτρητα βίντεο που το αποδυκνείουν,δεν αξίζει τον κόπο, όλοι γνωρίζουν τα αίσχη τους! Όταν αρκετός κόσμος του Ολυμπιακού ζητούσε από τη διοίκηση να πάρει μέρος η ομάδα στην Αδριατική λίγκα αηδιασμένος από όσα έβλεπε, οι πράσινοι ήταν μέσα στην ειρωνεία και την κοροϊδία
. Επειδή όμως έχει ο καιρός γυρίσματα, στις προτροπές κάποιων πράσινων να πάρει ο... Δημήτρης την ομάδα από την Ευρωλίγκα, θα απαντήσουμε ότι αν θέλουν, θα τους στείλουμε... καρτ-ποστάλ από το Λονδίνο,να το δουν έστω σε φωτογραφία ρε παιδί μου. Επίσης, ο εικονιζόμενος καναπές, είναι ότι πρέπει για τις νύχτες 10 και 12 Μαϊου. Καθήστε αναπαυτικά και δείτε τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ σε ένα ακόμα φάιναλ φορ. Η ομάδα μας είναι ΗΔΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το τριήμερο θα είστε λίγο... Ρώσσοι και λίγο Ισπανοί, αν κρίνουμε από τα μυνήματά σας, κάτω από κάποια... έγκριτα άρθρα! Η ιστορία έγραψε όμως -ότι και αν γίνει εκεί- ότι ο ΘΡΥΛΟΣ θα δώσει το παρών ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Πάρτε το χαμπάρι, όλοι εσείς που προσπαθείτε να μας πείσετε για την... αυτοκρατορία που αντεπιτίθεται, ότι ξεφουσκώσατε. Πλέον τα πρωτία είναι κόκκινα,σε Ελλάδα και ευρώπη.

Να πάμε και λίγο σε αυτά που λένε για... συμμαχίες και για ομάδες που λένε πάντα ΝΑΙ στην Ευρωλίγκα... Είναι προφανές (και όχι μόνο, αφού δε διστάζουν να το πουν και... ευθέως) ότι θεωρούν τον Ολυμπιακό μία απ'αυτές. Ναι, τον Ολυμπιακό που έκανε ένσταση -και απορρίφθηκε- για τον αγώνα με τη Σιένα με τουλάχιστον...αστείο σκεπτικό, τον Ολυμπιακό που αμφισβήτησε την πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας, με την προσφυγή του στο CAS... Είπαμε, προσπαθήστε να τους κρατήσετε στον αφρό την ώρα που βουλιάζουν, αλλά τουλάχιστον να γράφετε τα πράγματα με το όνομά τους! Εσείς άλλωστε εξυμνούσατε ΤΟΤΕ την Ευρωλίγκα που δεν έκανε δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού!

Από την άλλη, ο Μπερτομέου έχει... χάσει τον ύπνο του είναι η αλήθεια, με τον πόλεμο που του κάνει εφημερίδα με...3.500 περίπου αναγνώστες, ίσως μάλιστα να μη βρεθεί καν στο Λονδίνο, σε ένδειξη πένθους! Η ΤΣΣΚΑ ίσως να μην... κατέβει στο φάιναλ φορ, το ίδιο ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα, αφού κάποιοι τους κατηγορούν για... συμμαχία, μαζί με Κάχα Λαμποράλ, Σιένα, Μακάμπι, Εφες, Πρόκομ. Το ότι η Ρεάλ (που δεν είναι στη συμμαχία), άφησε εκτός φάιναλ φορ τη Μακάμπι (που είναι στη συμμαχία), είναι λεπτομέρεια άνευ σημασίας.

Μήπως ν'αποσυρθούμε από το φάιναλ φορ για να πάτε εσείς με την... Τσεντεβίτα, την Μπεσίκτας και την... Ελάν Σαλόν;;;

Να πάμε λίγο και στην... προβολή της ψηφοφορίας (των οπαδών) για τους κορυφαίους; Εκεί που κάποια... παιδιά δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και με... βάρδιες ψηφίζουν; Αφήστε να μιλήσουν και οι αθλητικογράφοι και μετά τα ξαναλέμε... Μα κορυφαίος ο... Ματσιούλις;;; Xαχαχαχα!

Δυστυχώς, δεν έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο όπως οι... τρομοκράτες των πλήκτρων για να αναδείξουμε κορυφαίους τους δικούς μας παίκτες. Συγνώμη, αλλά προέχουν οι προετοιμασίες μας για το φάιναλ φορ. Εσείς που δεν έχετε τι να κάνετε (α, ξέχασα, είναι και το... μπαράζ με την Ξάνθη,στον αγώνα που με το...σπαθί σας θα βγείτε ευρώπη) συνεχίστε να ψηφίζετε τον... Ματσιούλις!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί που θα σας περιμένει το κατάμεστο ΣΕΦ. Οι αναμνήσεις δε σβήνουν, έτσι δεν είναι; Ένα χρόνο πριν προσκυνήσατε τον πρωταθλητή ευρώπης και τον κόσμο του. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ελάτε με τον... Ματσιούλις να μας πάρετε το πρωτάθλημα! 

Λυπούμαστε, αλλά δε θ'ασχοληθούμε άλλο μαζί σας, είπαμε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ πάει στο φάιναλ φορ σε μερικές μέρες, να κοντραριστεί με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Σιγά μην ασχοληθούμε περισσότερο με ομάδες εκτός... τετράδας φάιναλ φορ! Έχουμε να κάνουμε τις προετοιμασίες μας για να ντύσουμε και το ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Εκεί που αδιαφορούμε αν θα γεμίσει το γήπεδο, ή πόσους οπαδούς θα φέρει κάθε ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κάνει το χρέος του απέναντι στην ομάδα που τον κάνει περήφανο και θα βγει νικητής στην εξέδρα. Το αν θα γεμίσει το γήπεδο επειδή δεν είστε εσείς εκεί -όπως λέτε- λίγο μας ενδιαφέρει. H εξέδρα που θα φιλοξενήσει τον κόσμο του πρωταθλητή ευρώπης, θα είναι κατάμεστη, να είστε σίγουροι... Το τριήμερο 10/5 (ημιτελικός φάιναλ φορ) - 11/5 (τελικός κυπέλλου Ελλάδας) - 12/5 (τελικός ευρωλίγκας) θα προσθέσει κούπες στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας... ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ, που μια ζωή θα σας έχει δεύτερους! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ