2013-05-03 02:37:04
Φωτογραφία για Δεν είμαι έγκυος. Είπα ψέματα στους αστυνομικούς
Η Reese Witherspoon δήλωσε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Jim Toth, αντέδρασαν λανθασμένα τη νύχτα που... συνελήφθησαν και οι δύο στην Ατλάντα και τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπλεχτεί ποτέ ξανά σε παρόμοιο περιστατικό.

Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τη σύλληψή της, στις 19 Απριλίου, για απρεπή συμπεριφορά και αντίσταση κατά της Αρχής, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχασε τον έλεγχο διότι...ήταν ολίγον τι μεθυσμένη.

Όπως περιέγραψε η ίδια στον George Stephanopoulos, οικοδεσπότη της εκπομπής "Good Morning America", όταν είδε τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν το σύζυγό της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ,πανικοβλήθηκε και τους επιτέθηκε φραστικά.

"Δεν έχω ιδέα τι έλεγα εκείνη τη νύχτα. Είπα τρελά πράγματα. Σε έναν αστυνομικό είπα ότι είμαι έγκυος. Φυσικά δεν είμαι, είπα ψέματα", εξομολογήθηκε η ηθοποιός που τον περασμένο Σεπτέμβριο απέκτησε το τρίτο της παιδί.

Ποιος μπορεί όμως να ξεχάσει το "Ξέρετε ποια είμαι εγώ; Τώρα θα μάθετε ποια είμαι. Θα σας βγάλω στα δελτία ειδήσεων"; Μιλούσε το αλκοόλ ή το υπέρμετρο "εγώ" της Witherspoon...;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ