2013-05-02 22:09:03
Φωτογραφία για Oι Καρντάσιαν νήστεψαν αλά ελληνικά!
Στο τέλος τους έφτασαν οι διακοπές για την περιβόητη οικογένεια Καρντάσιαν στα νησιά των Κυκλάδων.

Σήμερα το πρωί έφυγαν από το «νησί των ανέμων» και τα εναπομείναντα μέλη της διάσημης οικογένειας με μια πρώτη στάση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από κει με το αεροπλάνο της γραμμής θα πετάξουν με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής οργάνωσαν χθες το αποχαιρετιστήριο πάρτι με δείπνο στο εστιατόριο Roca, επιλέγοντας ωστόσο διαφορετικές ώρες προσέλευσης για την οικογένεια και τα μέλη της παραγωγής.

Οι Καρντάσιαν έφτασαν στο μαγαζί στις 8 και οι υπόλοιποι στις 9.30. Να σημειωθεί ακόμα ότι διαφορετικό μενού είχε επιλεχθεί για την οικογένεια και διαφορετικό για την παραγωγή, με το πρώτο να είναι ασφαλώς πιο πλούσιο και πιο ακριβό.

Στο πάρτι ήταν καλεσμένοι όλοι όσοι συνέβαλαν για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της οργάνωσης των γυρισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 60-70 άτομα.


«Τέλος καλό, όλα καλά» δήλωσε στο protothema.gr ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού κ. Γιώργος Τριβιζάς, ο οποίος ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στη Μύκονο, αποκλειστικά και μόνο για να επιτηρήσει αν όλα βαίνουν όπως είχαν συμφωνηθεί με την παραγωγή του ριάλιτι σόου.

«Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος και πρέπει να σας πω ότι νιώθουμε ανακουφισμένοι που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα» τόνισε, για να προσθέσει: «Πιστεύω ότι έγινε καλή δουλειά. Πληροφορήθηκα από την παραγωγή ότι μαζεύτηκε υλικό που μπορεί να απλωθεί σε τρεις εκπομπές και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για την Ελλάδα. Τα επεισόδια αναμένεται να προβληθούν στα μέσα Ιουνίου και τα περιμένουμε πώς και πώς».

Στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο δημοσιεύεται πλούσιο ρεπορτάζ και άγνωστες λεπτομέρειες από τη διαμονή των Καρντάσιαν σε Μύκονο και Σαντορίνη Το μενού που ετοιμάστηκε για την οικογένεια στο αποχαιρετιστήριο πάρτι είχε ως επιλογή και την αστακομακαρονάδα

Αναμνηστική φωτογραφία των Καρντάσιαν με το πλήρωμα του γιοτ Ωκεανός που τους ξενάγησε στις παραλίες της Μυκόνου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ