2013-05-02 21:20:03
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΓΟΥΑΛΑΣ ΠΟΥ... ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο... απολαυστικός C.J. Γουάλας μίλησε (περίπου) για Ολυμπιακό, για Παναθηναϊκό και για ό,τι άλλο του ήρθε στο κεφάλι σε ένα απ' τα γνωστά παραλήρηματά του στην Ευρωλίγκα.

Όπως και το 2012 για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα έκανε τη... διαφορά στα blogs της Ευρωλίγκας των παικτών των ομάδων της τελικής φάσης (10-12/5). Αφού πρώτα αποκάλυψε τη ζήλεια του για τα κατά παραγγελία ακουστικά του Ολυμπιακού εν όψει F4 2013, στη συνέχεια μίλησε για την... απλή αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό, για τον άξιο σεβασμού Παναθηναϊκό, πρότεινε μερικά τραγούδια εν όψει Λονδίνου, αποκάλυψε τα sms της μητέρας του, ενώ δεν ξέχασε και τον μεγάλο απόντα Πιτ Μάικλ.

Και μόνο η πρόλογός του αρκεί για να καταλάβει κανείς τη συνέχεια!

«Εντάξει Έθνος της Ευρωλίγκας, γεια και πάλι απ' τη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ο C.J. Γουάλας αναδύεται απ' τις στάχτες τού blog σαν ένας μυθολογικός Φοίνικας έτοιμος να λιώσει με τις γνώσεις του και με τη διορατικότητά του τους αναγνώστες εκεί έξω. Ας αρχίσουμε.


Πρώτα απ' όλα, ζηλεύω παράφορα τα κατά παραγγελία ακουστικά του Ολυμπιακού, τα οποία προσφάτως είδα στο Twitter. Δεν είμαι σίγουρος σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ, αλλά παρακαλώ κάποιος να προωθήσει το αίτημά μου στους υπευθύνους και να πουν στον Dr. Dre ή σε όποιον είναι υπεύθυνος εκεί πέρα πως κι η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη από λίγη αγάπη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων εκεί στα Beats.

Συνεχίζοντας, είμαστε πωρωμένοι εν όψει Λονδίνου. Δε μπορώ να φανταστώ δύο καλύτερους ημιτελικούς: έχουμε τη συνάντησή μας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μία απλή ισπανική κόντρα (χαχα) κι εν συνεχεία την επανάληψη του περασμένου τελικού. Τέσσερις σπουδαίες ομάδες στη φοβερή πόλη του Λονδίνου υπόσχονται ένα πολύ συναρπαστικό διήμερο, για το οποίο προσωπικά είμαι ξετρελαμένος που αποτελώ μέρος του.

Καταφέραμε να κερδίσουμε την παρουσία μας έπειτα μία εξαιρετικά δύσκολη και σκληρή σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να απονείμω τα εύσημα στην ομάδα τους και στον κόσμο τους για μία θαυμάσια σειρά. Ο πρώην συμπαίκτης μου κ.Μπράμος δεν ήθελε να χάσει κανένα σουτ καθόλη τη σειρά κι ο κ.Διαμαντίδης μας τις έβρεξε δις με δύο νικητήρια καλάθια, τα οποία έκλεψαν τη νίκη αμφότερες των περιπτώσεων. Αλλά η νίκη στο Game 4 στην Αθήνα μπροστά σε αμέτρητες χιλιάδες Ελλήνων οπαδών ήταν μία απ' τις ικανοποιητικές νίκες της καριέρας μου. Παρά τους τραυματισμούς, την κούραση και μαζικά άστοχα σουτ απ' τον C.J. Γουάλας (σ.σ. απ' τον εαυτό του), καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί απ' το Game 4 κι απ' το Game 5 και να χτυπήσουμε το εισιτήριό μας για το Λονδίνο».

Ο 30χρονος δεν παρέλειψε να προτείνει και μερικά τραγούδια εν όψει Λονδίνου, όπως το Dancing in London του Patrick Miller και το Levitate των Hadouken, ενώ δε δίστασε να βγάλει στη φόρα τα sms της μητέρας του, όπως «Σε ποιο ξενοδοχείο θα διαμείνουν οι οικογένειες των αποστολών;», «Θα έρθει η κ.Χουέρτας;», «Θυμήθηκες να μας κλείσεις εισιτήρια;» και τα λοιπά.

Παρόλα αυτά, δεν ξέχασε να στείλει τις ευχές του και στον συμπαίκτη του Πιτ Μάικλ, ο οποίος για δεύτερη φορά απ' το 2011 υποφέρει από πνευμονική εμβολή.

«Θα ήθελω να πω κάτι στον Πιτ Μάικλ. Ο Πιτ δυστυχώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστείς μαζί μας στο Λονδίνο, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας. Ως παίκτης ο Πιτ πιθανότατα αποτελεί το καλύτερο "3άρι" στην Ευρώπη τα τελευταία 5-6 χρόνια. Κι ως άτομο έχει υπάρξει εξίσου καλός. Θα μας λείψει πολύ και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην αποθεραπεία του. Είσαι παλικάρι, Πιτ.

Ορίστε. Ένα γρήγορο και μικρό blog για το κοινό της Ευρωλίγκας. Μου λείψατε πολύ :) Ευελπιστώ να σας δω όλους να χορεύετε στο Λονδίνο. Πάμε Μπάρτσα.

ΥΓ. Μαμά, λατρεύω τα μηνύματά σου. Συνέχισε να τα στέλνεις. :)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ