2013-05-02 20:15:06
Φωτογραφία για ΤΖΑΚΣΟΝ : ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δύσκολο έργο θα έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Άαρον Τζάκσον και όσα έγραψε στο blog της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε «μεγάλο αντίπαλο» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην… τύχη που έχει να αγωνίζεται στο πλάι των Θοδωρή Παπαλουκά και Μίλος Τεόντοσιτς.

«Είμαστε ήδη πρωταθλητές στη Ρωσία, το οποίο ήταν από τους βασικούς μας στόχους φέτος. Όλοι πλέον μιλούν για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Αυτό είναι και το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα παίξουμε στα προημιτελικά της VTB League. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά για να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό», έγραψε μεταξύ άλλων στο blog του στην Ευρωλίγκα ο Άαρον Τζάκσον, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην τύχη που έχει να είναι συμπαίκτης με τον Παπαλουκά και τον Τεόντοσιτς:

«Οι Μίλος Τεόντοσιτς και Θοδωρής Παπαλουκάς είναι δύο σπουδαίοι πόιντ γκαρντ. Είμαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να μαθαίνω στο πλάι τους, σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Είμαι ευγνώμων που έχω σε αυτή την ομάδα, αυτούς τους δύο παίκτες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ