2013-05-02 16:45:09
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΕΙΧΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΠΑΛΙ)!!! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 2 Μαΐου του 1993 για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ απέμεναν άλλες τέσσερις πριν το τέλος της σεζόν, ο Ολυμπιακός μετέβη στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάρα πολύς κόσμος στις εξέδρες, πάρα πολλοί οπαδοί του Θρύλου που ήθελαν να δουν την ομάδα να διαλύει τον "αιώνιο" και οι ερυθρόλευκοι δεν τους χάλασαν χατίρι!

Στο 19' ο Μπατίστα έκανε το 0-1 ύστερα από διπλή προσπάθεια. Μπορεί οι «πράσινοι» να ισοφάρισαν στο 48' με πέναλτι του Βαζέχα, αλλά ο Θρύλος πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολάρα του Προτάσοφ στο 50'. Μετά από μακρινή μπαλιά, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βάντσικ, αυτή έσκασε στη γραμμή και παρά την προσπάθεια του Πολωνού πορτιέρο και του Καλλιτζάκη, ο Ουκρανός έκανε το 1-2 με κεφαλιά.

Και πριν καλά καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμοί, το ΟΑΚΑ ξεσηκώθηκε ξανά στο πόδι με τον Λιτόφτσενκο να πλασάρει εύστοχα στο τετ-α-τετ τον Βάντσικ, κάνοντας το 1-3 στο 56'.

Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του "τριφυλλιού, ήταν να μειώσουν σε 2-3 με κεφαλιά του Βαζέχα στο 72' από κοντά.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Θρύλου εκείνη τη σεζόν στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟ και μάλλον τους πόνεσε πάρα πολύ...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ