2013-05-02 14:30:09
Φωτογραφία για Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ *PHOTOS*
Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κυκλοφόρησαν τη νέα εμφάνιση για τη σεζόν 2013/14, με το παραδοσιακό κόκκινο να εμπλουτίζεται με λευκές λεπτομέρειες και τον γιακά να αλλάζει.

Κόκκινη, με διακριτικές ρίγες, χρυσαφί και χωρίς λεπτομέρειες το έμβλημα, καθώς και ο χορηγός και το σήμα της εταιρείας που «ντύνει» τη Λίβερπουλ. Η νέα πρώτη φανέλα των Μέρσεϊσαϊντερς βρίσκεται πλέον στην επίσημη ιστοσελίδα και ουσιαστικά τη διαφορά την κάνουν οι λευκές λεπτομέρειες στο μανίκι και στον γιακά, ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί, όπως παρατηρεί σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Η φανέλα του τερματοφύλακα είναι πλέον λευκή με μαύρες ρίγες. Η φανέλα είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία War-Tech, προκειμένου να μπορεί να «αναπνέει» και να εξατμίζεται ο ιδρώτας.

«Για μένα η άνεση είναι το πιο σημαντικό πράγματα. Θέλεις να είσαι άνετος στον αγωνιστικό χώρο. Η δουλειά που κάνουμε είναι δύσκολη. Θα ιδρώσουμε πολύ σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, οπότε είναι σημαντικό η φανέλα να είναι σωστή. Είμαστε χαρούμενοι με αυτήν», τόνισε ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ, ενώ ο Λούκας Λέιβα υποστήριξε:

«Είναι πολύ όμορφη, οι λευκές λεπτομέρειες δίνουν μια ωραία αίσθηση. Εξαιρετικό υλικό και πολύ βολική».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γκέκας και...παλαιστής!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γκέκας και...παλαιστής!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ