2013-05-02 12:45:07
Φωτογραφία για «ΠΟΤΑΜΟΣ» Ο... ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ FINAL4! *VIDEOS*
Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη... ποταμό στο "RedPlanet.gr", μιλώντας για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-Four.

"Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της την ΤΣΣΚΑ", τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Λονδίνο!

Αναλυτικά Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στο Final-Four. Ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να "χτυπήσουν" στις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ποντάροντας στην ενέργεια, στην ταχύτητα και στους αιφνιδιασμούς, ενώ επεσήμανε πως οι Πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα για να υπερασπιστούν το στέμμα τους δίχως να έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόουτς Μπαρτζώκα, στην πορεία της φετινής ομάδας, στον αντίπαλο Χριάπα που του δίνει κίνητρο, στον πετυχημένο βασικό κορμό, στην σημασία των καλών σχέσεων μεταξύ των παικτών, τόνισε πως είναι τιμή του που βρίσκεται εδώ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει Λονδίνου, μίλησε για το περσινό νικητήριο καλάθι στην Πόλη, ενώ επεσήμανε πως όποιος λέει πως δεν "διψούν" στον Ολυμπιακό για το Ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι... τρελός!


-Γιώργο συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final-Four. Πρώτη ερώτηση, καταρχάς, τι συμβαίνει με το διάστρεμμα στο πόδι σου, διότι αρκετοί ανησύχησαν μήπως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό. Είσαι εντάξει;

"Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει πρόβλημα. Όντως, και εγώ ανησύχησα εκείνη την στιγμή, διότι το πόδι μου γύρισε αρκετά, αλλά δόξα τον Θεό όλα είναι καλά. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκινήσω και θα λάβω μέρος κανονικά, δεν έχουμε κανένα θέμα, και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας."

-Φέτος θεωρείς πως ήταν πιο δύσκολο το να φτάσετε στο Final-Four του Λονδίνου, σε σχέση με πέρσι στην Κωνσταντινούπολη;

"Κοίτα, η χρονιά φέτος ήταν πάρα πολύ μεγάλη, οι ομάδες ήταν πιο πολλές, τα παιχνίδια πιο πολλά, τα ταξίδια περισσότερα, οπότε μόνο και μόνο αυτά αποκτούν ένα έξτρα βάρος ώστε να τα βγάλεις εις πέρας μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν όπως είναι η φετινή. Επίσης, φέτος, με το νέο σύστημα της Euroleague, δεν υπάρχει και ο τομέας τύχη, αν μπορώ να το πω έτσι. Πέρσι, για παράδειγμα, το TOP-16 ήταν έξι παιχνίδια, ενώ φέτος είχαμε να δώσουμε 14 ματς σε εκείνη την φάση, παραπάνω από τα διπλάσια σε σχέση με πέρσι. Οπότε, το ζητούμενο ήταν να δείξουμε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα για να καταφέρεις να βρεθείς στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στο Final-Four."

-Σχεδόν ίδια ομάδα φέτος, αλλά διαφορετικός προπονητής. Τι ζητάει περισσότερο ο κόουτς Μπαρτζώκας από εσάς σε σχέση με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Που εστιάζει κυρίως;

"Πάνω-κάτω ό,τι φαίνεται στο γήπεδο. Κατά γενική ομολογία ο κόουτς Μπαρτζώκας φέτος έχει κρατήσει ορισμένα καλά στοιχεία που είχε και ο κόουτς Ίβκοβιτς πέρσι, όπως το να προσπαθούμε να παίζουμε πάντα καλή άμυνα και να τρέχουμε όσο το δυνατόν γίνεται στους αιφνιδιασμούς. Είναι επίσης όμως πάρα πολύ καλός προπονητής στο να προσπαθήσει να μας διδάξει στο "πέντε εναντίον πέντε" στο μισό γήπεδο. Είναι ένας τομέας που προσπαθούμε να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας, δηλαδή στο σετ παιχνίδι, διαβάζοντας την αντίπαλη άμυνα και να ξέρουμε ποια είναι τα μείον του αντιπάλου ώστε να "χτυπάμε" σε αυτά στις επιθέσεις μας".

-Σαν ομάδα φημίζεστε για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχετε όλοι μεταξύ σας, για τα καλά αποδυτήρια, αλλά και για το πόσο "δεμένοι" είστε ο ένας με τον άλλον, καθώς είστε μια ομάδα, μία παρέα. Πόσο σας έχει βοηθήσει μέσα στη σεζόν το γεγονός αυτό ώστε να ξεπερνάτε τα όποια προβλήματα;

"Το πιο σημαντικό σε αυτό το κομμάτι που λες, ξέχωρα από τις καλές σχέσεις και το τι βγαίνει μέσα στο γήπεδο, είναι ότι οι κακές και δύσκολες στιγμές μέσα σε μία χρονιά θα έρθουν. Αυτό είναι κάτι σίγουρο για όλες τις ομάδες, ό,τι μπάτζετ και να έχεις, όποιους παίκτες και να έχεις. Όταν έχεις να παίξεις τόσα πολλά παιχνίδια και λογικό είναι να έρχονται και ορισμένες ήττες, εκεί είναι σημαντικό η ομάδα να συσπειρώνεται, να ενώνεται περισσότερο και να μην αρχίζει η γκρίνια και η μουρμούρα στο στυλ... δεν έφταιξα εγώ, αλλά έφταιξες εσύ, ή το να ψάχνει ο καθένας να ρίξει τις ευθύνες στον άλλον.

Είναι πολύ θετικό το ότι όλοι οι παίκτες πρώτα κοιτάμε τον εαυτό μας σε τι φταίξαμε. Όλοι μας κοιτάμε και βάζουμε την ομάδα πάνω απ' όλα και προσπαθούμε πάντα μετά από μεγάλες ήττες ή ύστερα από άσχημες ήττες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όπου και αν υστερήσαμε, ώστε να επανέλθουμε δυναμικά, ώστε να ανακάμψουμε και να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας.

Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να μην τα ρίχνει ο ένας στον άλλον, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, ιδιαίτερα όταν ένας παίκτης βρίσκεται σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, που ο ένας παίκτης με τον άλλον συναναστρέφεται τόσο πολύ, σε καθημερινή βάση. Κάποιες φορές, ξέρεις, αυτό είναι κάπως εύκολο και λογικό να συμβεί, λόγω της καθημερινής τριβής. Όχι απαραίτητα ίντριγκες, αλλά μία μουρμούρα και μία γκρίνια που μπορεί να κάνει κακό. Αυτό όμως σε εμάς δεν συμβαίνει και είμαστε πολύ καλά και "δεμένοι" μεταξύ μας. Περνάμε οι παίκτες πολλές ώρες καθημερινά μαζί, δέκα και δώδεκα ώρες, πολλά ταξίδια, ακόμη και τριήμερα μαζί. Ζούμε πολλά πράγματα και στιγμές μαζί και είμαστε σαν οικογένεια. Σε αυτή την ομάδα είναι πάρα πολύ καλό πως ο ένας βοηθάει τον άλλον και προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι".

-Ακολουθεί ο ημιτελικός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο Final-Four. Σε ορισμένους προκαλεί φόβο, αλλά ο καλός Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έτσι δεν είναι;

"Θα σου πω πως η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί σίγουρα, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι ομάδα που έχει αδυναμίες και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει φέτος πως παιχνίδια που είναι κομβικά και "τελικοί", έχουμε δείξει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Έχουμε μπροστά μας βέβαια ένα Final-Four και σίγουρα όλοι θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα φροντίσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και άμα καταφέρουμε να την χτυπήσουμε στα αδύνατα της σημεία, χρησιμοποιώντας εμείς από την πλευρά μας μπόλικη ενέργεια, ταχύτητα και φυσικά τον αιφνιδιασμό, πιστεύω πως θα έχουμε πολλές πιθανότητες ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στον μεγάλο τελικό".

-Η ΤΣΣΚΑ είναι μια εξαιρετική ομάδα, γεμάτη σε όλες τις θέσεις και ποντάρει στην εξαιρετική φροντ-λάιν της, στους καλούς ψηλούς που διαθέτει και στο σετ παιχνίδι. Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός για να την "σκοτώσει" θα πρέπει να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και να επιδιώξει το transition στην επίθεση ύστερα από την καλή άμυνα;

"Πιστεύω ότι όντως αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι είναι πάρα πολύ καλοί στο σετ παιχνίδι. Είναι εξαιρετικοί στο "πέντε εναντίον πέντε" και δυνατοί στο παιχνίδι με επαφές. Έχει παίκτες που διαβάζουν πάρα πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, τις πάσες, τα σουτ, διαθέτουν πολύ καλό low-post παιχνίδι με τους ψηλούς τους, αλλά όπως είπα και πριν η ΤΣΣΚΑ θεωρώ πως έχει ορισμένες τρωτές αδυναμίες. Και πέρσι ήταν εξίσου μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που είχε τον Κιριλένκο και τον Σβεντ, αλλά ένας τελικός δεν παύει να είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να γίνουν. Έχουμε ίσες πιθανότητες και αυτές που έχουμε θα κοιτάξουμε να τις εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο".

-Θα δώσουν μάχη δύο από τα καλύτερα "4άρια" στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, εσύ μαζί με τον Xριάπα, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν. Ποια είναι η άποψη που έχεις για εκείνον και πόσο δύσκολο αντίπαλο τον θεωρείς;

"Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και δεν το αμφισβητώ. Αυτή την στιγμή ίσως και να αποτελεί το καλύτερο "4άρι" στην Ευρώπη. Για την ΤΣΣΚΑ είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης γιατί κάνει πολλά πράγματα σωστά. Ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο "πέντε εναντίον πέντε", δηλαδή στο σετ παιχνίδι, έχει εξαιρετικό σουτ, διαθέτει μεγάλη ικανότητα στα ριμπάουντ, παίζει καλή άμυνα και έχει καλή πάσα. Κάνει τα πάντα! Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το διαχειριστούμε και σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα ώστε να τον αντιμετωπίσω".

- Ο πρώτος στόχος της χρονιάς, όπως είχε πει και ο πρόεδρος, ήταν το να φτάσετε στο Final-Four. Το γεγονός πως προκριθήκατε από αυτό σας απελευθερώνει από το άγχος και την πίεση. Νιώθετε καλύτερα και πιο άνετα τώρα;

"Σίγουρα φέτος η διάρκεια είναι αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο και ένα μέρος του άγχους έχει φύγει. Ξέρεις, πολλοί μας είχαν χρεώσει πως μετά το Ευρωπαϊκό, μετά από αυτή την ονειρική σεζόν πέρσι, πως ίσως και να... ψηλώσαμε σαν ομάδα, δηλαδή ότι "καβαλήσαμε" το καλάμι, πως χαλαρώσαμε ή και πως τα... φορτώσαμε στον κόκκορα, αν μπορώ να το πω έτσι. Αυτό όμως δεν ισχύει. Μπορώ να πω κιόλας πως μετά την Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και ύστερα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα, ήμασταν ακόμη πιο σωστοί απέναντι στην ομάδα. Ήμασταν πιο σωστοί με τους εαυτούς μας, με τους συμπαίκτες μας, με όλους! Ήμασταν ακόμη πιο ταπεινοί και σεμνοί και δεν... ξεφύγαμε. Φέτος δουλέψαμε ακόμη περισσότερο για να φτάσουμε σε αυτό το Final-Four.

Ήταν όντως πολύ πιο δύσκολο το να φτάσουμε στο Λονδίνο φέτος σε σχέση με πέρσι στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός πως πέρσι ήμασταν μία νέα και καινούργια ομάδα, σε αντίθεση με φέτος που ξεκινήσαμε έχοντας χημεία και έναν βασικό κορμό. Ήταν πολύ πιο δύσκολο και θεωρώ πως αρκετές φορές χρειάστηκε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, ιδιαίτερα μέσα σε αυτή την μεγάλη χρονιά σε χρονική διάρκεια που υπήρχε, καθώς το πρόγραμμα ήταν απαιτητικό και δύσκολο.

Αντιμετωπίσαμε και αρκετές δυσκολίες με μπόλικους τραυματισμούς, με μέσες, με πόδια, με γόνατα, αλλά θεωρώ πως στο τέλος ο καθένας από εμάς έδωσε το κάτι παραπάνω και είναι πολύ-πολύ θετικό που τα καταφέραμε. Νιώθω χαρούμενος και ευτυχής για αυτό. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως φτάσαμε σε ένα Final-Four και με το μπάτζετ που έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, καθώς οι αντίπαλοι μας, όπως η ΤΣΣΚΑ για παράδειγμα που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά και η Εφές που αποκλείσαμε, διαθέτουν το τριπλάσιο μπάτζετ σε σχέση με εκείνο του Ολυμπιακού".

-Από την εμπειρία σου πως πιστεύεις ότι πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός πνευματικά και αγωνιστικά το Final-Four, λίγες μέρες πριν αλλά και κατά την διάρκεια του;

"Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να πάμε στο Λονδίνο ήρεμοι, συγκεντρωμένοι, "χαλαροί" με την έννοια δίχως πίεση για να μην παρεξηγηθώ, και χωρίς άγχος. Αυτό θα πρέπει να γίνει, αυτό θα πρέπει να κάνουμε. Να το αντιμετωπίσουμε στο στυλ πως θα πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει βέβαια και στα 40 λεπτά του ημιτελικού να παίξουμε σαν... σκύλοι, να "δαγκώνουμε" στην άμυνα, σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, να πάρουμε τις μονομαχίες και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Πιστεύω πως ολόκληρο το Final-Four θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να το δούμε ως μία γιορτή, αλλά και πως καταφέραμε αυτό που ήταν να καταφέρουμε, δηλαδή τον πρώτο στόχο της χρονιάς που ήταν το να φτάσουμε στο Λονδίνο.

Είμαστε το αουτσάιντερ και θα πάμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, τον οποίο κατακτήσαμε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έχουμε ήδη αποδείξει πως το ότι καταφέραμε πέρσι, το ότι αναδειχθήκαμε Πρωταθλητές Ευρώπης, δεν ήταν τυχαίο. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και δεν έχει καμία σχέση το εκτός παρκέ με το εντός παρκέ. Δηλαδή, μπορείς να παρουσιασθείς χαλαρός και να το αντιμετωπίσεις ως μία γιορτή το Final-Four εκτός αγώνα, αλλά όταν έρθει η ώρα και μπαίνεις στο γήπεδο να παίξεις το ματς, τότε θα πρέπει να σκέφτεσαι και να νομίζεις πως εσύ είναι το φαβορί, πως εσύ θα πρέπει να κερδίσεις, πως μπορείς να τα καταφέρεις, πως εσύ θα πρέπει να βγεις ο νικητής. Τελείωσε".

-Κάποιος μπορεί να πει πως "διψάτε" λιγότερο για το τρόπαιο από τους τρεις αντιπάλους σας, επειδή το κατακτήσατε πέρσι. Αυτό ισχύει ή αντιθέτως υπάρχει το μεγάλο κίνητρο να μπείτε στην ελίτ των ελάχιστων ομάδων στην ιστορία που έχουν μετρήσει δύο σερί κατακτήσεις Ευρωπαϊκών τροπαίων;

"Όποιος λέει πως δεν έχουμε "δίψα" για το τρόπαιο φέτος, είναι τρελός! Τι να λέμε τώρα... Οι στιγμές που ζήσαμε πέρσι ήταν πολύ όμορφες και ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο για έναν παίκτη που έχει στόχους, δεν παύει να είναι ένας τεράστιας σημασίας τίτλος, ασχέτως αν τον κατέκτησε πέρσι. Σαφώς και θέλουμε πάρα πολύ όλοι μας στην ομάδα να αναδειχθούμε Πρωταθλητές Ευρώπης και φέτος. Εδώ για το Κύπελλο Ελλάδας πηγαίνουμε και "διψούμε" για να το κατακτήσουμε, δεν θα έχουμε τεράστια επιθυμία για να πάρουμε την Ευρωλίγκα για δεύτερη σερί σεζόν; Θέλουμε τον τίτλο και φέτος και θα παλέψουμε για αυτόν. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα μας έχουμε κατακτήσει τόσα πολλά Πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα, ή τίτλους στην Ευρώπη, ή γενικότερα στην καριέρα μας, που ξαφνικά θα πάμε εκεί για τουρισμό. Θα πάμε στο Λονδίνο όπως πρέπει να πάμε, έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και κυρίως να μην είμαστε μέσα στο άγχος, αυτό είναι το θέμα".

-Με το χέρι στην καρδιά είσαι αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα και η ομάδα να αναδειχθεί και πάλι Πρωταθλήτρια Ευρώπης;

"Πάντα ήμουν αισιόδοξος για αυτή την ομάδα, από πέρσι που ξεκίνησε, ειδικά από τον καλό τρόπο με τον οποίο δουλεύει και λειτουργεί. Είναι χαρά μου και τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού".

-Φαντάζομαι είναι το ζητούμενο όλων σας να διατηρηθεί ο βασικός κορμός αυτής της πετυχημένης ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Έτσι δεν είναι;

"Είναι το πιο σημαντικό πράγμα το να διατηρηθεί ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας. Μετά από τόσα χρόνια που ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κατακτήσει τίτλους και Πρωταθλήματα, αλλάζοντας συχνά τα ρόστερ του, τώρα έχει καταφέρει και έχει "χτίσει" έναν πολύ καλό κορμό που έφερε και τρόπαια. Έφτιαξε και βρήκε παίκτες που ταιριάζουν μεταξύ τους, παίκτες με τα χαρακτηριστικά που έχουμε, παίκτες που οι περισσότεροι είναι καλοί και φθηνοί, αν μπορώ να το πω έτσι, γιατί αυτό είναι και μία πραγματικότητα.

Και εγώ από την πλευρά μου δεν ξεχνώ πως η διοίκηση και ο Ολυμπιακός μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία, όταν έφυγα από την Μάλαγα, καθώς ήμουν ένα βήμα πριν τον... θάνατο, αν μπορώ να το πω έτσι, και τώρα είμαι αυτός που είμαι τώρα. Αυτό είναι ένα μεγάλο συν και των προέδρων, που φτιάχτηκε μία ομάδα η οποία πάνω απ' όλα έχει χημεία, ομοιογένεια και που πάνω απ' όλα κατάφερε να φέρει Πρωταθλήματα στον Πειραιά. Είναι κρίμα, όχι να διαλυθεί, αλλά ακόμη και αν ένα κομμάτι λείπει από αυτή την ομάδα, σίγουρα είναι μία αλυσίδα που σπάει και θα είναι ένα άλλο ένα ρίσκο για τον επόμενο που θα έρθει. Τόσο για εκείνον, όσο και για εμάς, ώστε να μπει στην αλυσίδα και μέσα στην ομάδα".

-Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη, από το Ευρωπαϊκό, αλλά και από το μεγάλο και νικητήριο καλάθι σου στον τελικό. Ποιες είναι οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα σου έναν χρόνο μετά;

"Κοίτα, όσες φορές και να το πω, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το πιστέψει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αυτό το νικητήριο καλάθι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ που μας έδωσε το Πρωτάθλημα Ευρώπης, ίσως κάποιος που το είδε απέξω να νόμιζε ότι μπορεί και να... τρελάθηκα με εμένα, αλλά δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Το χάρηκα πάρα πολύ, αλλά ειλικρινά μέσα μου πιο πολύ το χάρηκα που είδα τον κόσμο, τους φιλάθλους μας, τον προπονητή, τους προέδρους, τους γονείς μου, να χαίρονται τόσο πολύ από αυτή την επιτυχία μας. Πιο πολύ, ειλικρινά, το χάρηκα για όλους τους γύρω-γύρω από την ομάδα που τους έβλεπα να χαίρονται τόσο έντονα για αυτόν τον τίτλο, παρά για εμένα και το καλάθι που έβαλα. Χαιρόμουν που έδωσα και που δώσαμε χαρά. Δεν είπα για παράδειγμα "όπα μεγάλε τι έβαλες!", ούτε καν αυτό το πράγμα. Χάρηκα που μετά από τόσα χρόνια έσπασε αυτή η γκίνια, που πήραμε το Ευρωπαϊκό ύστερα από 15 σεζόν κατευθείαν στην πρώτη χρονιά αυτής της νέας ομάδας. Και εννοείτε το ίδιο θα χαιρόμουν αν απλά το παίρναμε το τρόπαιο, χωρίς μπάζερ-μπίτερ ουσιαστικά".

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού, τόσο σε εκείνους που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να σας δουν από κοντά, όσο και στα εκατομμύρια των φιλάθλων σας που θα δουν τα ματς από την τηλεόραση;

"Πρώτα απ' όλα καταρχάς ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Απ' ότι μαθαίνω υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας και χαίρομαι για αυτό. Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε μία δύσκολη εποχή, με οικονομικά προβλήματα και δεν είναι εύκολο για κάποιον να ταξιδέψει στην Αγγλία. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους εκείνους που από το υστέρημα τους θα δώσουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Είναι τιμή μας που όλοι αυτοί θα έρθουν να μας δούνε. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος μας και να ζήσει ένα ευχάριστο τριήμερο ή τετραήμερο, είτε ο καθένας με την γυναίκα του, είτε με τους φίλους του. Να περάσει καλά, να ευχαριστηθεί να απολαύσει την ομάδα του σε ένα Final-Four και μακάρι την Κυριακή το βράδυ να τελειοποιήσουμε την παρουσία μας εκεί, κατακτώντας και τον τίτλο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους φιλάθλους μας".
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ