2013-05-02 10:02:49
Φωτογραφία για Καμίνης για Χρυσή Αυγή: Η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει
Το ζήτημα που τίθεται εδώ είναι, ποιος κυβερνάει αυτή την πόλη. 

Το οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος ή η δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή;». Αυτή ήταν, μεταξύ άλλων, η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και με αφορμή την προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση διανομής τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα η οποία δεν έγινε.

Και πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Εμείς έχουμε πει ότι ειδικά η πλατεία Συντάγματος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ξανά για τη διανομή αγαθών από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε. Δεν ζήτησε η Χρυσή Αυγή άδεια από τον δήμο όπως έπρεπε, οπότε ετίθετο ζήτημα αν θα γίνει ή δεν θα έπρεπε να γίνει. Η δημοκρατικά συντεταγμένη πολιτεία απάντησε. Το είχα πει από χθες. Αυτό δεν επρόκειτο να γίνει, δεν θα το επιτρέπαμε και τελικά δεν έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω και την αστυνομία που βοήθησε, αλλά εδώ πέρα σήμερα πετύχαμε μία νίκη της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας».


Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος κάνει λόγο για παράνομο ανθελληνικό κράτος του Σαμαρά, του Καμίνη και των λαθρομεταναστών που χτύπησε με χημικά απόρους και πολύτεκνους.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Νωρίς σήμερα το πρωί, το παράνομο και ανθελληνικό κράτος του Σαμαρά, του Καμίνη και των λαθρομεταναστών χτύπησε με χημικά, απόρους και πολυτέκνους. Η πλατεία Συντάγματος αποκλείστηκε από διμοιρίες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικούς και η πρόσβαση σε αυτή κατέστη αδύνατη. Παρ' όλα αυτά, τα μέλη του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης και βουλευτές του Κινήματος κατάφεραν να φτάσουν στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, μαζί με ένα φορτηγό με τόνους κρέατος. Εκεί εξελίχθηκαν θλιβερές σκηνές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών και κυρίως βουλευτών. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας παρέμεινε στο σημείο και ξεκίνησε μάλιστα τη διανομή των τροφίμων σε απόρους συμπολίτες μας, οι οποίοι είχαν επίχης δεχθεί χημικά».

ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ από realmedialive
madata.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ