2013-05-02 00:25:03
Φωτογραφία για Επίσκεψη Δ. Ελευσινιώτη σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κρήτη
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε την Μ. Τρίτη 30 Απρ. 2013 αρχικά την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) και στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Vης Μεραρχίας Κρητών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης (115 ΠΜ) και τέλος, στην έδρα του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ).

Ο Υφυπουργός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα στελέχη, τους στρατιώτες και σμηνίτες, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των παραπάνω Σχηματισμών και Μονάδων, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις ευχές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου για την Ανάσταση και το Πάσχα.

Στην 115 ΠΜ στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Μοίρας έγινε πτήση επιδείξεως στον Υφυπουργό από την ομάδα επιδείξεων (Demo Team) της 343 Μοίρας. Ο Υφυπουργός συνεχάρη προσωπικά το Διοικητή της Μοίρας Αντισμήναρχο (Ι) Αθ. Γκριτζαλή, καθώς και όλη την ομάδα επιδείξεως, που την αποτελούσαν οι Σμηναγοί (Ι) Γ. Ανδρουλάκης, Ν. Δανιάς και Γ. Χατζόπουλος και ο Υποσμηναγός (Ι) Δημ. Τζάλας, για την άψογη διεξαγωγή της ασκήσεως, το υψηλό ηθικό τους και τον άριστο επαγγελματισμό τους.


Τις απογευματινές ώρες της Μ. Τρίτης ο Υφυπουργός αρχικώς, επισκέφθηκε το Ναυτικό Μουσείο Χανίων και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των αποστράτων και των τριών κλάδων των ΕΔ.

Ακολούθως, μετέβη στο Δημαρχείο Χανίων, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη. Πέρα από την ανταλλαγή ευχών ετέθησαν από πλευράς Δημάρχου και συζητήθηκαν θέματα πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Χανίων, όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Τέλος, τις πρωϊνές ώρες της Μ. Τετάρτης ο Υφυπουργός μετέβη στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστελλίου Κισάμου, όπου προσκύνησε τη σωρό του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κισάμου Ειρηναίου Γαλανάκη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ