2013-05-01 23:42:46
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ... ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΚΑΜΠ ΝΟΥ» ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Όχι μόνο την... «πέταξε» εκτός τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά την διέσυρε κιόλας! Η Μπάγερν επικράτησε 0-3 της Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νου" και με τον πλέον, εμφατικό τρόπο, είναι στον τελικό.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι Βαυαροί, όχι απλά απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα, αλλά την… διέσυραν σε δύο παιχνίδια. Η ομάδα του Χάινκες επικράτησε 3-0 των «μπλαουγκράνα» μέσα στο Καμπ Νου και την… ταπείνωσε όπως κανείς δεν μπορούσε να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ρόμπεν (49’), Πικέ αυτ. (72’) και Μίλερ (76’) οι σκόρερ των Γερμανών, οι οποίοι στις 25/5 θα αντιμετωπίσουν την Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ, με ορατό το ενδεχόμενο να κάνει τρέμπλ, αφού έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπαρτρά (86’ Μοντόγια), Αντριάνο, Φάμπρεγκας, Τσάβι (56’ Αλέξις), Ινιέστα (64’ Τιάγκο), Σονγκ, Βίγια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Πίντο, Ντος Σάντος, Μέσι, Τέγιο.

Μπάγερν (Γιούπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ (77’ Ραφίνια), Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (74’ Τίμοστσουκ), Σβαϊνστάιγκερ (66’ Γκουστάβο), Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Μάτζουκιτς.

Στον πάγκο: Στάρκε, Ντάντε, Σακίρι, Τίμοστσουκ, Γκόμεζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ