2013-05-01 22:09:08
Φωτογραφία για ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΒΙΚΤΟΡ
Πάνω από μία ώρα διήρκησε το ειδικό πρόγραμμα για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο Ρέντη, ενώ τους υποδέχτηκε και του μίλησε ο Βίκτορ Σάντσεθ πριν κάνουν τις ασκήσεις τους.

Στο Ρέντη βρέθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη οι Σάμαρης, Ολαϊτάν, Ζαραδούκας, Τάτος και Διαμαντάκος για να κάνουν το πρόγραμμα που είχε βγει για αυτούς. Οι πέντε παίκτες μαζί με 5-6 ποδοσφαιριστές των Νέων έκαναν το απόγευμα για πάνω από μία ώρα πρόγραμμα.

Στην αρχή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", τους μίλησε ο Βίκτορ Σάντσεθ που μαζί με τους άλλους συνεργάτες του Μίτσελ και τους γυμναστές της ομάδας επέβλεπαν την προπόνηση.

«Καλώς ήρθατε ξανά στην ομάδα. Μας περιμένει τώρα προπόνηση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας», τους τόνισε.

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν οι Ποτουρίδης και Ντε Βινσέντι με τον δεύτερο να λείπει λόγω των πλέι οφ. Το... μενού για τους παίκτες του Ολυμπιακού περιλάμβανε 5-2 σε τετράγωνα με αλλαγές, ασκήσεις κατοχής, κατοχή μπάλας με γκολ και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι ίδιοι παίκτες θα κάνουν ανάλογη προπόνηση και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Επίσης ορισμένοι από αυτούς ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο στο Ρέντη την Μεγάλη Παρασκευή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ