2013-05-01 17:22:33
Φωτογραφία για Διαδικασίες απόκτησης του Σαλίνο έχει κινήσει η Λάτσιο
Διαδικασίες απόκτησης του Λεάντρο Σαλίνο έχει κινήσει η Λάτσιο σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό μετά την Μπενφίκα προστίθεται και στη λίστα της Λάτσιο.

Σύμφωνα με το calcionews24 η ομάδα της Ρώμης εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου δεξιού μπακ.

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Ίλι Τάρε σκοπεύει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να διαπραγματευτεί μαζί του.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο Σαλίνο αντιμετωπίζει με θέρμη αυτό το ενδεχόμενο καθώς το ιταλικό πρωτάθλημα αποτελεί δέλεαρ για την καριέρα του.

Κανένα θέμα με Οσπίνα και Ανελκά

Τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Νταβίδ Οσπίνα διαψεύδουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών. Ο Κολομβιανός γκολκίπερ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη γαλλική Νις, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι (σύμφωνα με κάποιες πηγές πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014). Οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο δεν δείχνουν να ψάχνονται για την περίπτωση του και τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποιο μεταγραφικό θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.


Παράλληλα στον Ολυμπιακό δεν συμμερίζονται τα σενάρια περί... ανταλλαγής του Ραφίκ Τζεμπούρ με τον Νικολά Ανελκά της Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν την "Μεγάλη Κυρία" να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αλγερινού στράικερ των ερυθρολεύκων, παραχωρώντας μέσα στα ανταλλάγματα και τον έμπειρο Γάλλο στράικερ που απέκτησε μόλις πριν λίγους μήνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ