2013-05-01 15:39:51
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΓΟΥΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΛΙΓΟ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στη media day πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο Final Four για να υπερασπιστεί τον τίτλο του και εξήγησε πως οι άλλες τρεις ομάδες θα έχουν την πίεση και όχι οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είπε:

Αν υπάρχει κάτι αδιαπραγμάτευτο που θέλει να δει από την ομάδα στο Final Four: «Aν πάρουμε σαν δεδομένο πως θα υπάρχει μαχητικότητα, αυτό που θα ήθελα είναι να υπάρχει ηρεμία και αποφασιστικότητα και συγκέντρωση, αυτό θα ήθελα να είναι, η αυτοσυγκέντρωση που θα έπρεπε να έχουμε».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Να μιλήσουμε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάζεται μισή ώρα απάντηση. Ήδη οι συνεργάτες μου έχουν αρχίσει να κοιτάνε κάποια πράγματα. Το ποιος είναι αποδυναμωμένος ή ενισχυμένος φαίνεται μόνο στο γήπεδο. Έχει μεγάλο μπάτζετ, έμπειρους παίκτες από την Ευρωλίγκα και πολύ έμπειρο προπονητή. Δεν έχει τρωτά σημεία φανερά. Είναι μια ομάδα που κερδίζεται και έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είναι τελείως λάθος να συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Είναι μια οπτική για τους δημοσιογράφους, αλλά όχι για τους παίκτες».


Για το εάν ο Ολυμπιακός θα έχει το λιγότερο άγχος από όλους: «Αυτό είναι μια καλή ερώτηση για τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε εμείς να το χρησιμοποιήσουμε για μότο. Αυτό που θέλαμε είναι να φτάσουμε στο Final Four. Θεωρώ πως την πίεση τη μεγαλύτερη την έχουν οι άλλοι. Εμείς θέλουμε να πάμε πάλι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εμείς θα έχουμε έναν παραπάνω τρόπο να διαχειριστούμε πίεση και το άγχος».

Για την τοποθέτηση του Αντρέα Τρινκιέρι για τον ημιτελικό: «Όλα είναι θέμα προσωπικοτήτων και χειρισμών. Ήδη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν παίξει πάρα πολλές φορές μεταξύ τους. Τους έχει πειράξει πάρα πολύ πως το έχασαν πέρσι. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, ούτε τανκς ούτε τίποτα. Όσοι μας δουν και όσοι ακολουθήσουν στο Λονδίνο να ευχαριστηθούν την προσπάθεια μας».

Για τα… αυγά που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού που είπε ο Τρινκιέρι: «Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα να το πω πιο εκλεπτυσμένα. Και το έχουν δείξει πάρα πολλές φορές. Και το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το ματς με την Αναντολού Εφές. Ακόμη και γιατρός χρειάστηκε για έναν φίλαθλο. Σημαίνει πως ήταν ένα ψυχοφθόρο ματς, αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το ματς.

Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Όταν τελειώσει η χρονιά ευχαρίστως να μιλήσω για εμένα. Στο Final Four βρεθήκαμε όλοι μαζί και ανήκει συνολικά σε όλους. Και αν πρώτα ο Θεός πάρουμε το Κύπελλο Ευρώπης τότε θα είναι μια ικανοποίηση για όλους»

Για την δήλωση του Ετόρε Μεσίνα για τον ημιτελικό και το γεγονός πως εύκολα ή δύσκολα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα περάσει. «Πάντα από την αρχή της σεζόν διάβαζα δηλώσεις, το έχω και για γούρι να μας υποτιμούν λίγο. Μια ο Σαβάνοβιτς ήθελε να ξυρίσει το κεφάλι του. Ο Σαν Εμετέριο δύο φορές δήλωσε πως ο η ομάδα του θα κέρδιζε σίγουρα, ο κ. Οζερχούν τα ίδια, αλλά εγώ είδα άλλα αποτελέσματα».

Για το αν το Λονδίνο, όπως και στο Champions League θα αποδειχθεί αφιλόξενο για τα φαβορί: «Δεν ξέρω πως χρίζει κάποιος τα φαβορί και εάν αυτό γίνεται σύμφωνα με τα μπάτζετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... 1/5/1994
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... 1/5/1994
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ