2013-05-01 15:08:04
Φωτογραφία για «Aν καυγαδίζετε με το σύζυγό σας, κάντε του στοματικό», συμβουλεύει η Γκουίνεθ Πάλτροου
Πρώτη είδηση σε όλα τα σάιτ του κόσμου (συμπεριλαμβανομένου της Huffington Post) έγινε η συμβουλή που έδωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου σε φίλη της για το πώς μπορεί να ξεπεράσει την κρίση στο γάμο της.

«Θυμάμαι που σου έλεγε η κοινή μας φίλη για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της. Εσύ γύρισες και της είπες 'ό,τι και αν νιώθεις, κάνε το αντίθετο. Αν αισθάνεσαι θυμωμένη, τότε πλησίασέ τον με πολλή αγάπη και κάνε του στοματικό'». Αυτό αποκάλυψε στον αέρα η παρουσιάστρια Τσέλσι Χάντλερ, φίλη της Γκουίνεθ, προσπαθώντας να δείξει στο κοινό ότι η σταρ δεν είναι τόσο ξενέρωτη όσο όλοι πιστεύουν.

Εννοείται πως η Γκουίνεθ, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο (και, ταυτόχρονα, ως η πιο μισητή celebrity) κοκκίνισε και έβαλε τα χέρια στο πρόσωπο. Ενώ στη συνέχεια αγχώθηκε με το τι θα συμβεί αν δει την εκπομπή η μητέρα της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκουίνεθ κάνει αναφορά στον στοματικό έρωτα. Το ίδιο έκανε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, περιγράφοντας μια άσχημη εμπειρία που είχε όταν ξεκινούσε την καριέρα της: «Οταν ξεκινούσα κάποιος σκηνοθέτης πρότεινε να συνεχίσουμε τη συνάντηση στην κρεβατοκάμαρα. Εφυγα σοκαρισμένη. Αλλά κατάλαβα πως κάποια που δεν ήξερε καλύτερα θα μπορούσε να σκεφτεί 'Η καριέρα μου θα καταστραφεί αν δεν κάνω σε αυτόν τον τύπο στοματικό'».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ