2013-05-01 13:10:12
Φωτογραφία για «Μην βγάζετε φωτό το ξενοδοχείο, ενοχλούνται οι πελάτες» ζητάει με επιστολή του από τα MME ο σύντροφος της Μενεγάκη
Επιστολή προς τα περιοδικά έστειλε ο Μάκης Παντζόπουλος, σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, ζητώντας τους να σταματήσουν να βγάζουν φωτογραφίες το ξενοδοχείο του στην Άνδρο.

Η αιτιολογία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στην περιοχή Άχλα είναι ότι όλη αυτή η δημοσιότητα, με τους παπαράτσι να παραμονεύουν ανά πάσα στιγμή, ενοχλεί τους πελάτες του ξενοδοχείου που το προτιμούν ακριβώς για την ηρεμία και την επαφή με την φύση που τους προσφέρει.

Ενώ σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη, που σχολίασε την επιστολή στο Πρωινό Mou, ενοχλημένοι φέρονται να είναι και αρκετοί ιδιοκτήτες εκτάσεων γύρω από την Άχλα που έχουν καταφύγει μέχρι και στην αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τους παπαράτσι να καταπατούν την γη τους με στόχο να βγάλουν φωτογραφία την Μενεγάκη να κάνει μπάνιο.

Η χρονική στιγμή που επέλεξε να στείλει αυτή την επιστολή ο Παντζόπουλος έχει να κάνει με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Όταν δηλαδή οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με μαγιό είναι κάθε εβδομάδα εξώφυλλο σε κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Αν και η στάση της ίδιας της Μενεγάκη, που επιμένει να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες από την παραμονή της στο ξενοδοχείο ή την παραλία (προκειμένου να κάνει να μην έχει νόημα να την κυνηγάει ο παπαράτσι) ίσως λύσουν αυτό το πρόβλημα έτσι και αλλιώς.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέννησε η Eva Herzigova
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέννησε η Eva Herzigova
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ