2013-05-01 12:30:12
Φωτογραφία για «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» ΣΑΛΙΝΟ ΣΤΗ... ΛΑΤΣΙΟ
Τη στιγμή, που ο Λεάντρο Σαλίνο παρουσιάζεται, από δημοσιεύματα του συνόλου του Τύπου, «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, τα Ιταλικά ΜΜΕ «στέλνουν» τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Μπράγκα στη Λάτσιο τονίζοντας ότι ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Ίλι Τάρε, ετοιμάζει ταξίδι στην Πορτογαλία.

Nέα δεδομένα στο θέμα μεταγραφής του 27χρονου αμυντικού παρουσιάζει ο Ιταλικός Τύπος!

Οι γείτονες βάζουν πολύ γερά τη Λάτσιο στην διεκδίκηση του Σαλίνο και σύμφωνα με πληροφορίες του "Calcio News 24", ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Ρώμης, Ίλι Τάρε, ετοιμάζει ταξίδι- αστραπή στην Πορτογαλία, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη και να τον ...κλέψει μέσα από τα χέρια των ερυθρόλευκων!

«Ο Σαλίνο ο οποίος ενδιαφέρει αρκετές ομάδες και όχι μόνο από την Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες του CalcioNews24 βρίσκεται πολύ κοντά στη Λάτσιο. Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του αθλητικού διευθυντή, Ίλι Τάρε, για να αντικαταστήσει τα άκρα όπου οι Κονκό και Περεϊρίνια δεν έπεισαν την τελευταία σεζόν τη διοίκηση των Λατσιάλι. Αναμένεται ταξίδι στην Πορτογαλία για να προχωρήσει το θέμα της απόκτησής του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ