2013-05-01 11:00:12
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο φιλικό της Μ. Παρασκευής ανάμεσα στον Βραδυποριακό και στον Ταλαιπωριακό στο γήπεδο της Νίκαιας, όπως τονίζουν οι ίδιοι μεταξύ τους. Το παιχνίδι έγινε γνωστό ότι θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με κάθε επισημότητα, όπως εδώ και 52 χρόνια τώρα.

Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός και για τις δυο ομάδες, για ακόμα μία χρονιά θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο. Από τη μεριά των Βετεράνων άσων του Θρύλου, θα αγωνιστούν οι Γκόγκιτς, Πουρσανίδης, Καρασαββίδης, Λουτσιάνο και πολλοί άλλοι που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Θρύλου!

Το ματς μάλιστα είναι αφιερωμένο στον Στέλιο Μπέση και τον Βασίλη Τερκεσίδη που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή. Δύο παίκτες που τιμούσαν τόσα χρόνια με την παρουσία τους το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης θα γίνουν πολλές βραβεύσεις όπως συνηθίζεται και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα στείλει δυο Κύπελλα όπως κάθε χρόνο για τις δύο ομάδες. Επίσης, ο Δήμαρχος του Κορυδαλλού θα βραβεύσει τις θρυλικές μορφές του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", οι Βετεράνοι βάζουν… πλώρη για τα υπόλοιπα παιχνίδια που οι ίδιοι θα δώσουν την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, τονίζουν ότι στις 11 Μαΐου θα δώσουν όλοι το «παρών» στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ